9 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen sene 4 reyting alıyodu pt 1de uçurum yine bi denemeli bence atv

içeriği pek uygun olmadıgından pt2 ye alındı :)))) tekrar pt1 alınmaz. dedim sizie senarist değişti uçurumda son 56 bölümdür. dizinin düşme nedeni bu aslında . kerem deren ayrıldı dizinin üç kuruşluk reytingide gitti bende eskiden zilerdim şimdi reklamalarda bile bakmıyorum :))))

içeriği pek uygun olmadıgından pt2 ye alındı :)))) tekrar pt1 alınmaz. dedim sizie senarist değişti uçurumda son 56 bölümdür. dizinin düşme nedeni bu aslında . kerem deren ayrıldı dizinin üç kuruşluk reytingide gitti bende eskiden zilerdim şimdi reklamalarda bile bakmıyorum :))))

benim izlemediğim ve biten nadir dizilerden biridir uçurum

kötü yol 8 reyting almış söylemiştim ben yüksek alır diye :)))))))))

sbt de böyledir yüksek reytigli dizilerden sonra reyting düşmüyor nedense :)))) ydüşüş yavaş yavaş oluyor :))))) bir sonraki dilimde düşer daha sonra daha düşer'leri; destereciğim şimdiden geçmiş olsun :))))) 1) KANALD: 4.07 , 2) FOX: 3.55 , 3) SHOW: 3.36 , 4) ATV: 2.86 , 5) STAR: 2.85

Son düzenleme:

Aslinda Son Yaz'da çok fazla melodram göremedik.. yani tanitimlarda gördüklerimizi daha göremedik.. bugünku bölümü izleyemedim ama ilerleyen bölümlerde melodram daha da artabilir

son yaz melodramı bol bir dizi ama yanlış gün seçimi kurbanı ..