Kısaca vadi 10 yıldır süpürdü ortalığı
umutsuz ev kadınları vadiyi süpürmeye geliyor süpürgeleri kapmışlar )
Kısaca vadi 10 yıldır süpürdü ortalığı
Benim kafami yorupta senin yormadigin belli iste. Gercekler sana masal geliyo , sorun burda..
Akasya Durağı'da iyi reyting alıyordu sence o reytingleri hak ediyor muydu ?
Suanda turk dizilerini %90 i aglayan , vurulan diziler o zaman butun senaristler mi zor durumda?
umutsuz ev kadınları vadiyi süpürmeye geliyor süpürgeleri kapmışlar )
22:45 - 23:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 7.59 , 2) TRT1: 4.74 , 3) SHOW: 3.32 , 4) FOX: 3.19 , 5) STAR: 2.24
Sohbete daldık dest senin yüzünden unuttum
Türk halki melodrama doyamiyor.
Geçen sene 4 reyting alıyodu pt 1de uçurum yine bi denemeli bence atv
Istasnalar kaideyi bozmaz.
kötü yol 8 reyting almış söylemiştim ben yüksek alır diye ))))))))
öyle olsaydı son yaz izlenirdi )
içeriği pek uygun olmadıgından pt2 ye alındı ))) tekrar pt1 alınmaz. dedim sizie senarist değişti uçurumda son 56 bölümdür. dizinin düşme nedeni bu aslında . kerem deren ayrıldı dizinin üç kuruşluk reytingide gitti bende eskiden zilerdim şimdi reklamalarda bile bakmıyorum )))
Daha istisnayı yanlış yazıyorsun. Bu konuda istisna yoktur, onlarca dizi sayarım sana sürekli kendini tekrar edip iyi reyting alan yani hak etmeyip iyi reyting alan dizileri.
Öbgz olmasın o birazdan dibi görür ))))))))))))))))
benim izlemediğim ve biten nadir dizilerden biridir uçurum
kötü yol 8 reyting almış söylemiştim ben yüksek alır diye ))))))))
Daha istisnayı yanlış yazıyorsun. Bu konuda istisna yoktur, onlarca dizi sayarım sana sürekli kendini tekrar edip iyi reyting alan yani hak etmeyip iyi reyting alan dizileri.
Aslinda Son Yaz'da çok fazla melodram göremedik.. yani tanitimlarda gördüklerimizi daha göremedik.. bugünku bölümü izleyemedim ama ilerleyen bölümlerde melodram daha da artabilir
öbgz değildide reklamlar girmişti araya birazdan 8 i geçer kötü yol )