Yaşasııııın'Sadakatsiz' muhteşem dönmüş ve kendi reyting rekorunu kırmış. TOTAL +11, AB +12, ABC1 +13 reyting. Maşallah.
'Baraj' dizisi de epey düşük başladı ama arkasında dura dura yükseltti diziyi. Zümrüdüanka gün değiştirmeden önce gayet iyi, kanalı kurtarıyordu en azından. Gün değişikliği de denensin biraz sonuçta.FOX'un bu kadar düşük reyting aldığını uzun süredir görmemiştimElinde o kadar dizi varken nedir bu Zümrüdüanka ısrarı anlamıyorum
BenimdeSadakatsiz akşamki bölüme göre normal bir reyting almış. Dizi tıkanacağına sürekli yeni hikayelere açılıyor. Gördüğüm en iyi uyarlamalardan biri.
Sadakatsiz hakkında çok olumsuz yorum gördüm bu reytingi görünce ondan dolayı şaşırdım bir haftalık ara sıkıntı olmamış.
Kuruluş Osman yükselmese de hemen hemen oranlarını korumayı başarmış.
DEK BAM ve Zümrüdüanka düşmüş. Zümrüdüanka yeni yılı zor görür gibi.
Instagram yorumlarında hatalı sıkıcı saçma yazan çok gördüm. Ben diziyi izlemiyorum sadece ilk defa bu kadar olumsuz yorum görünce şaşırdımBen hiç olumsuz yorum görmedim valla bölümde gayet iyiydi özellikle final
Instagram yorumlarında hatalı sıkıcı saçma yazan çok gördüm. Ben diziyi izlemiyorum sadece ilk defa bu kadar olumsuz yorum görünce şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?