9 Aralık 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Benim Adım Melek | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
FOX'un bu kadar düşük reyting aldığını uzun süredir görmemiştim :A Elinde o kadar dizi varken nedir bu Zümrüdüanka ısrarı anlamıyorum :D

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
FOX'un bu kadar düşük reyting aldığını uzun süredir görmemiştim :A Elinde o kadar dizi varken nedir bu Zümrüdüanka ısrarı anlamıyorum :D
'Baraj' dizisi de epey düşük başladı ama arkasında dura dura yükseltti diziyi. Zümrüdüanka gün değiştirmeden önce gayet iyi, kanalı kurtarıyordu en azından. Gün değişikliği de denensin biraz sonuçta. :A

• Beğendim
Sadakatsiz akşamki bölüme göre normal bir reyting almış. Dizi tıkanacağına sürekli yeni hikayelere açılıyor. Gördüğüm en iyi uyarlamalardan biri.

Sadakatsiz hakkında çok olumsuz yorum gördüm bu reytingi görünce ondan dolayı şaşırdım bir haftalık ara sıkıntı olmamış.

Kuruluş Osman yükselmese de hemen hemen oranlarını korumayı başarmış.

DEK BAM ve Zümrüdüanka düşmüş. Zümrüdüanka yeni yılı zor görür gibi.

• Beğendim
Sadakatsiz sallaya sallaya gelmiş ama ATV nin pek umrumda olmamış..hatta ABC1 de Kuruluş Osman artmış.

Olan diğerlerine olmuş.

DEK yeri sağlam; mevcut rating bandını korumaya devam ettikçe sorun yaşamazda sorun;dizideki oyuncuların birden buharlaşması...Anne,Cemilenin Kızı,Benal ,En Son Kibrit...

Zümrüd resmen kıvranıyor.

Sadakatsiz hakkında çok olumsuz yorum gördüm bu reytingi görünce ondan dolayı şaşırdım bir haftalık ara sıkıntı olmamış.

Kuruluş Osman yükselmese de hemen hemen oranlarını korumayı başarmış.

DEK BAM ve Zümrüdüanka düşmüş. Zümrüdüanka yeni yılı zor görür gibi.

Ben hiç olumsuz yorum görmedim valla bölümde gayet iyiydi özellikle final :D