evet bende izledim cok sevdim gercekten guzeldi hic bitmesini istemedim 2 ci serisi ciksin hemenAynen yüksek başlar.
Bu arada film de iyi gitmiş Zaman Makinesi 1973
Fena film değildi dün izledim.
evet bende izledim cok sevdim gercekten guzeldi hic bitmesini istemedim 2 ci serisi ciksin hemenAynen yüksek başlar.
Bu arada film de iyi gitmiş Zaman Makinesi 1973
Fena film değildi dün izledim.
Aynen eskiden forum Kanal D fanlarıyla doluydu artık Star Tv ve Show Tv doldu.Ben ilk bölümden 2.5 reyting bekliyorum.
O değilde Show TV 'yi savunanlar çok oldu artık, Ocak ayı Show TV için kötü olacak, Show TV'nin izleyicisi Star TV'ye akacak.
Önemli değil.
Yanlış bilgilendirme olmasın da Küçük Ağa'nın başarısı gölgelenmesin.
ahahah Haftaya belli olur Kacak totalde 10 sahre aliyorsa izleyci kopa bilir Ezra guzel ve iddali dizi@semre Kaçakın şu anki senaryosunu kimse bırakıp gitmez bu sene ayrı bşr destan yazıyor dizi bence Ezra tutmayacak
Showun yeni dizileri de geliyor belli olmaz durum daha 4 dizimiz yayina girmeye hazirlaniyoBen ilk bölümden 2.5 reyting bekliyorum.
O değilde Show TV 'yi savunanlar çok oldu artık, Ocak ayı Show TV için kötü olacak, Show TV'nin izleyicisi Star TV'ye akacak.
Totalde düşmez ama 6-7 alsa yeterli kanala total lazım.Haftaya 4'e düşer tekrar zaten.
Totalde düşmez ama 6-7 alsa yeterli kanala total lazım.
Aa sende!Total Kanal D.😱 KYG bombalayabilir o nedenle 5'e razı olun Totalde de bence.
EZRA 2.5 Alcak? ahahBen ilk bölümden 2.5 reyting bekliyorum.
aynen en dusuk 5.30 gelicek dizi gercekten muthis ve bakilirsa 3 dizinin karisimini yapmislar Adanali Deli Yurek Yilan Hikayesi baya ilgi cekti dizi ortalik kariscakBakalım neler olacak?
Aa sende!
Kanal D 'yi kıskanıyorsun.)
Aaa doğru Fox TV nerede? ? Göremiyorum.
Hafaya Bakacaz artik bekleyelim bence daha 1 hafta var@semre bugün de tutması zor gün doldu 4 alırsa öpsün başına koysun
Sokak saati.[emoji626]Iyy çirkin Kanal D neyini kıskanayım onun.
Şaka bir yana böyle seyirciyi yok sayan bir kanalı sevmem. Sevenede geçmiş olsun derim.2. si Fatih Portakal var orada.İlla Fox arıyorsak. Yada Karagül Show'a ne kaldı şurada.
Görüşürüz seninle .[emoji101]aynen en dusuk 5.30 gelicek dizi gercekten muthis ve bakilirsa 3 dizinin karisimini yapmislar Adanali Deli Yurek Yilan Hikayesi baya ilgi cekti dizi ortalik kariscak
Sokak saati.[emoji626]
Seyircisine sevgisini Kanal D içten gösteriyor, diğer kanallar gibi dıştan göstermiyor.
İçinde hala Kanal D'nin ateşi var hissediyorum .
Beren Saat'li yılları hatırlarsın .İçten nasıl göreceğiz ki. Zaten kanalı sevgisi falan saçma şeyler Kanalın seyirciye saygısı önemli ben onu diyorum.Finalsiz dizleri unutmadık.
Kanal D tekrar çok yi diziler yaparsa belki olabilir.
Beren Saat'li yılları hatırlarsın .
Öyle bir geçer zaman ki
Hanımın Çiftliği
Fatmagül ün suçu ne?
Yaprak Dökümü
Yılları ne kadar güzeldi.
O zamanlar nasıl 1 numara olduğu malum.Evet çok iyiydi ama o yok işte. O yıllar olsa Kanal D yine 1 numara olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?