9 Aralık 2014 Salı Reyting Sonuçları

@semre Kaçakın şu anki senaryosunu kimse bırakıp gitmez bu sene ayrı bşr destan yazıyor dizi bence Ezra tutmayacak
ahahah Haftaya belli olur Kacak totalde 10 sahre aliyorsa izleyci kopa bilir Ezra guzel ve iddali dizi

Ben ilk bölümden 2.5 reyting bekliyorum.
O değilde Show TV 'yi savunanlar çok oldu artık, Ocak ayı Show TV için kötü olacak, Show TV'nin izleyicisi Star TV'ye akacak.
Showun yeni dizileri de geliyor belli olmaz durum daha 4 dizimiz yayina girmeye hazirlaniyo

Aa sende!
Kanal D 'yi kıskanıyorsun.:))
Aaa doğru Fox TV nerede? ? Göremiyorum.:)

Iyy çirkin Kanal D neyini kıskanayım onun.:A

Şaka bir yana böyle seyirciyi yok sayan bir kanalı sevmem. Sevenede geçmiş olsun derim.:) 2. si Fatih Portakal var orada.:X İlla Fox arıyorsak. Yada Karagül Show'a ne kaldı şurada.:A

Iyy çirkin Kanal D neyini kıskanayım onun.:A

Şaka bir yana böyle seyirciyi yok sayan bir kanalı sevmem. Sevenede geçmiş olsun derim.:) 2. si Fatih Portakal var orada.:X İlla Fox arıyorsak. Yada Karagül Show'a ne kaldı şurada.:A
Sokak saati.[emoji626]
Seyircisine sevgisini Kanal D içten gösteriyor, diğer kanallar gibi dıştan göstermiyor.:)
İçinde hala Kanal D'nin ateşi var hissediyorum .:)
3f105eaab551fdcbe598ce833185abd6.jpg

Sokak saati.[emoji626]
Seyircisine sevgisini Kanal D içten gösteriyor, diğer kanallar gibi dıştan göstermiyor.:)
İçinde hala Kanal D'nin ateşi var hissediyorum .:)
3f105eaab551fdcbe598ce833185abd6.jpg

İçten nasıl göreceğiz ki. Zaten kanalı sevgisi falan saçma şeyler Kanalın seyirciye saygısı önemli ben onu diyorum.:X Finalsiz dizleri unutmadık.

Kanal D tekrar çok yi diziler yaparsa belki olabilir.:X

İçten nasıl göreceğiz ki. Zaten kanalı sevgisi falan saçma şeyler Kanalın seyirciye saygısı önemli ben onu diyorum.:X Finalsiz dizleri unutmadık.

Kanal D tekrar çok yi diziler yaparsa belki olabilir.:X
Beren Saat'li yılları hatırlarsın .
Öyle bir geçer zaman ki
Hanımın Çiftliği
Fatmagül ün suçu ne?
Yaprak Dökümü
Yılları ne kadar güzeldi. :)