9 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Fox yanlış karar aldı bence, Harem'in Pazar günü aldığı oranları Cuma günü alması çok çok zor bence.

ATV, yeni dizisi Tozlu Yolları Pazar gününde yayınlama ihtimali yüksek.

acun her 2. gruptada muhteşem gitmiş totalde 11.27 reyting ab grubunda 11.02 reyting alarak rahat bir şekilde zirvede yer almış , bu arada kmoi 17.45te yayınlanarak totalde 3.43 abde 4.42 reytingle çok iyi gitmiş

- - - Ekleme - - -

gunun kaybedeni atv olmus , acik ara..
kaybetsin , nede olsa salı günü kazanıyo😛ositive:

obgzk'nin neden 2. Lige dustugu acik cunku 22.45 de reklama girdi 22.55 de basladi 23.00'da tekrar reklama girdi 23.14'e kadar ki bu arada biu full devam ediyo ki biu 23.30 da bitiyo anliycan kanal d son 30 dk'yi biu armagan ediyo zaten 15 dk da gec bitiyo ediyo 45 dk ful tek kale mac yapiyo.. Obgzk bu hatayi yapmazsa aninda zirveyi alir.. Zaten ab'de biu obgzk'nin ozetiyle kapisiyo

Bu hafta benim gelisimle 1. Olur merak etme
sali gunun en cok kazanani obgzk

yakup geçen hafta okadar dedin öbzgk zirvede olacak diye biü oldu bahaneler kuruyosun , bilmeden konuşuyosn gidiyo biüde 22.45te reklama girdi ve 22.50de başladı sonra 23.10da yine reklam yani biüde reklam bahane arama bunu kabul et biü daha çok izleniyo

cuma gunu ılk 20 gıremez

krem ve hde pazarın altını üstüne getirmiş

yakında macun biter

yakup bak şimdi öbgzk 22.55 - 23.00 arası yayınlaıyo ve 23.00 - 23.15 full reklam , biü 22.50 - 23.10 arası yayınlanıyo yani öbgzk 5dk. , biü 20dk. evet biü izleyici topluyo doğru yani 15dk. fazla yayınlanıyo , ama başında 20.45 - 21.00 arası öbgzk full yayın var biü full reklam yani buradada öbgzk 15dk. daha fazla yayınlanıyo ve izleyici topluyo bu durumda her 2 dizide eşit yayınlanmış oluyo e bu durmda reytinglere bakmak dışında çare yok reytingler;
öyle bir geçer zaman ki ; 7.99
benim için üzülme ; 8.29
yani sonuç bu başka söylenecek söz yok bence

Son düzenleme:
1 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE STAR TV 09.12.2012 21:28:10 23:29:18 11,27 27,93

19 KREM ATV 09.12.2012 22:14:21 00:19:49 2,86 8,49

Bunlar gercek bahane degil, sen surekli ab oranlari daha severdin cunku muhtesem ab de yardirdigi icin hep ab'lerle konusuyodum, nedense ab'yi onemsiyen insan totelci kesildi
iyi gulduruyosun.

Yahu Pazar günü Benim İçin Üzülme ve ya ÖBGZK ile ne alakası var?

Benim İçin Üzülme daha ilk sezonunda yozlaşmış ÖBGZK`yi zar-zor geçiyor. Sezon sonuna kadar biter, harcanır bu dizi.

ÖBGZK ilk sezonunda bunun totalde 3, A/B`de 5 katını alıyordu. Şu anki aldığı reytingler de o bölümlerden miras

yakup ben hep söylüyorum ben totali daha fazla önemsiyorum sonuçta nekadar izlendiğini gösterir ab yide önemsiyorm ama çok değil ayrıca yorumumu okudun mu
yakup bak şimdi öbgzk 22.55 - 23.00 arası yayınlaıyo ve 23.00 - 23.15 full reklam , biü 22.50 - 23.10 arası yayınlanıyo yani öbgzk 5dk. , biü 20dk. evet biü izleyici topluyo doğru yani 15dk. fazla yayınlanıyo , ama başında 20.45 - 21.00 arası öbgzk full yayın var biü full reklam yani buradada öbgzk 15dk. daha fazla yayınlanıyo ve izleyici topluyo bu durumda her 2 dizide eşit yayınlanmış oluyo e bu durmda reytinglere bakmak dışında çare yok reytingler;
öyle bir geçer zaman ki ; 7.99
benim için üzülme ; 8.29
yani sonuç bu başka söylenecek söz yok bence

simdi soyle bi durum var 22.45'de obgzk reklama giriyo ama biu'e reklama giriyomu bu kisimdi onu bilmiyorum, 22.55 - 23.00 arasi 5 dk yayim yapiyo ve yeniden reklam bitene kadar bak bu kisimda biu'e eminim ki yayimda oluyo. Ve biu 14 gece son reklamina giriyo. Yani 14 dk keârda sonra biu'nin bi 10 dk reklami oluyo o andada obgzk bitmis bulundugu icin. 24 dk keârda.. Sen demisdin ki obgzk 15 dk erken basliyo ama orda biu'nin ozet'i var. Ama biu'nin sonunda hic bi rakip yok. Ben bahane uretmek icin soylemiyorum. Sadece kanal D nin bu isleyisi yanlis onu dile getiriyorum..

Pazar günü yetenek sizsiniz ve bbeb iki gruptada harika giderek kanallarını sevindirmiş harem totalde ve abde en çok izlenen dizi olarak iyi iş çıkarmış farklı desenler totalde hafif düşüş yaşamış hde bi türlü toparlanamadı hde final yapıp kremi dahada fazla harcamadan pt 1e çeksin artık atv yada tozlu yollar pt 1 alev alev pazar pt 2 kremi cumartesi pt 1e alsın

Yozlasmis falan degil revan, sadece 1. Sezonun havasi yok.. Sunu soyleyebilirim ki 2. Sezonundan daha iyi bi isleyis var senaryo olarak..bu sezonun tek dezavantaji ali , aylin ve kucuk osmanin olmamasi.. Yoksa herkezden gelen yorum su 3. Sezon senaryosu 2. Sezonkinden daha akici...

biü yazdığım gibi 22.50 - 23.10 arası yayın var , öbgzk 22.55 - 23.00 yani biü son reklamlar olmada önce 20dk , öbgzl 5dk. bu durumda biü 15dk. daha fazla , en başındada öbgzk yeni bölümken biü daha yeni bölüm değil yani eşit

Totelimi daha fazla onemsiyosun?????
senin takasla veya herhangi biri ile muhtesem konusunda tartistiginda hic bir zaman muhtesemin totel rakamiyla cevaplar yazdigini gormedim, hep ab reytinglerini yazarak geliyodun.... Garip..

Dizi nasıl başlamıştı nasıl devam ediyor?

Benim izlediğim sürükleyici hikayesi olan ÖBGZK bu dizi değildi. Kusura bakma. Seviyorsan saygı duyarım. İşte senin gibi diziyi çok sevenler izliyor şu an 3. sezonu. Ben de çok seviyordum ama eskiden

Son reklamki kismi niye soylemiyosun 23.14 ile 23.24 arasi olam son reklam ki kismi.. Onuda say istersen.. Yani biu 24 dk keârda oluyo.. Net durum bu.

Totelimi daha fazla onemsiyosun?????
senin takasla veya herhangi biri ile muhtesem konusunda tartistiginda hic bir zaman muhtesemin totel rakamiyla cevaplar yazdigini gormedim, hep ab reytinglerini yazarak geliyodun.... Garip..
yanlış hatırlıyosun nedense takasla tartıştığımda her 2. grubu da söylüyorum sadece ab değil