9 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.34 , 2) STAR: 7.74 , 3) FOX: 2.88 , 4) ATV: 2.54 , 5) TRT1: 2.49

oooooo yakup reyiz gelmiş vay vay vay çantaya bak :d :d :d
reyiz salı yine hüsran yaşadınız biü öbgzk ezdi yine düşüncelerin :d daha doğrusu bahanen ne :d

- - - Ekleme - - -

Yakup nerlerdesİn gÖzkmÜyosun

aga çok çalışmıştı tatile yolladım :d

oooooo yakup reyiz gelmiş vay vay vay çantaya bak :d :d :d
reyiz salı yine hüsran yaşadınız biü öbgzk ezdi yine düşüncelerin :d daha doğrusu bahanen ne :d

- - - Ekleme - - -

aga çok çalışmıştı tatile yolladım :d

İlk olarak ben yokken 2. Olmustur ben geldim 1. Olur. :d
dizinin neden 2. Lige dustugu acik cunku 22.45 de reklama girdi 22.55 de basladi 23.00'da tekrar reklama girdi 23.14'e kadar ki bu arada biu full devam ediyo ki biu 23.30 da bitiyo anliycan kanal d son 30 dk'yi biu armagan ediyo zaten 15 dk da gec bitiyo ediyo 45 dk ful tek kale mac yapiyo.. Obgzk bu hatayi yapmazsa aninda zirveyi alir.. Zaten ab'de biu obgzk'nin ozetiyle kapisiyo :d :d

- - - Ekleme - - -

Tatile mi yolladin??? Ben biraz ara verdim, baya yormusum seni :d :d

tabi canım ara verdi ara :d bahaneye bak ya :d biraz daha inandırıcı ol bari :d önceden biü reklamsız gidiyo falan diyodun şimdi onu da diyemiyo çünkü biü öbgz den daha fazla reklama giriyo :d

tabi canım ara verdi ara :d bahaneye bak ya :d biraz daha inandırıcı ol bari :d önceden biü reklamsız gidiyo falan diyodun şimdi onu da diyemiyo çünkü biü öbgz den daha fazla reklama giriyo :d

İste bu dedigine reklamci kargalar bile inanmaz :d sizin bildiginz biyer vardi hangi dizi ne kadar reklam verdi diye.. Ordan birisi alip koysunda kargalari gorelim :d :d obgzk biu'den 2 misli fazla kazaniyo :d :d

tabi canım tabi muhasebesini sen tutuyon zaten :d biü ezdi işte bu kadar basit :D