9 Aralık 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 17.6%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 7 41.2%
  • 5'er Beşer (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Firar (Star)

• Ayakta Kal - T.S. (Fox)

Oy: 2 11.8%
  • Dedektif Memoli (TNT)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 11.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Hayat Devam Ediyor da yangın sahnesi mi vardı bu hafta, fragmanda görmüştüm ama emin olamadım. Eğer varsa ve uzun bir sahneyse reytinginin artmış olması çok doğal.

Hayat Devam Ediyor da yangın sahnesi mi vardı bu hafta, fragmanda görmüştüm ama emin olamadım. Eğer varsa ve uzun bir sahneyse reytinginin artmış olması çok doğal.

Evet yangin sahnesi vardi, fakat bu hafta bolum yine cok uzundu, genele baktigimizda cok da uzun bir sahne oldugu soylenemez..

adını feriha kodum güzel gidiyor anketimizde :)

Hayat Devam Ediyor Cidden Bu sene çıkan diziler arasında en yüksek reyting alan dizi...

Bir çocuk sevdim A/B ile ayakta duruyor :)

Firar düştü artık reytinglerde....

beyaz show ise o hafta güzel konuklar varsa izleniyor yoksa düşüyor bundan sonra da böyle gidecektir :)

hayat devam ediyor rahat bi şekilde 1.olmuş ama ben çok daha yüksek olmasını beklerdim oranlarının.büyük ihtimal sbt de 20 ye yakın reyting alacaktır.zaten normalide odur.

Hayat Devam Ediyor maksimum sınırlarını zorluyor bence yeni bir ÖBGZ olamaz çünkü ÖBGZ istisnasız her hafta 2-3 reyting artıyordu Hayat Devam Ediyor ise 15 reyting sınırında kaldı.

Hayat Devam Ediyor maksimum sınırlarını zorluyor bence yeni bir ÖBGZ olamaz çünkü ÖBGZ istisnasız her hafta 2-3 reyting artıyordu Hayat Devam Ediyor ise 15 reyting sınırında kaldı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi 30'lara vurması elbette imkansız ama yine de ben biraz daha artabileceğini düşünüyorum. 17 reyting civarına ulaşıp haftalık reytinglerde zirveyi zorlamaya başlayabilir...

Esra Erol yine çok çok iyi reytingler alarak dikkat çekti:

7 ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA) ATV 17:37:25 1:06:25 4,58% 14,96%

7 ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA) ATV 17:37:25 1:06:25 4,48% 19,10%

Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi 30'lara vurması elbette imkansız ama yine de ben biraz daha artabileceğini düşünüyorum. 17 reyting civarına ulaşıp haftalık reytinglerde zirveyi zorlamaya başlayabilir...

Bunun için gidişatı görmek lazım eğer 2-3 hafta daha 14 reytingde kalırsa bu sınırı aşması zor demektir bence.

Esra Erol yine çok çok iyi reytingler alarak dikkat çekti:

7 ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA) ATV 17:37:25 1:06:25 4,58% 14,96%

7 ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA) ATV 17:37:25 1:06:25 4,48% 19,10%

Son 1 saatlik kısmı iyi gidiyor. İlk 1 saati ilk 20'ye bile giremiyor. Aynı saatlerde yayınlanan Arka Sokaklar'ın tekrarı çok daha başarılı :)

Bunun için gidişatı görmek lazım eğer 2-3 hafta daha 14 reytingde kalırsa bu sınırı aşması zor demektir bence.

Orası belli olmaz, geriden de açılabilir. Konu buna müsait :)

Hayat Devam Ediyor her hafta gittikçe reytingleri artiyor diyebilirz.. Yakinda Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye de geçebilecegini tahmin ediyorum haftalik reytinglerde TOTAL grubunda.. Ama A/B grubunda geçemez.

Son 1 saatlik kısmı iyi gidiyor. İlk 1 saati ilk 20'ye bile giremiyor. Aynı saatlerde yayınlanan Arka Sokaklar'ın tekrarı çok daha başarılı :)

Orası belli olmaz, geriden de açılabilir. Konu buna müsait :)

Bunlar tahmin zaten... Belli olmaz tabii ki... Düşüşe de geçebilir yükselişe de... Bunu zaman gösterecek :)

Olsun, yine de saatine göre benim gözümde çok basarili.. PT-1'de yayinlanan Firar'i bile geçmis durumda :)

Saatine göre çok çok iyi. Ve bunu da kimse inkar edemez :)

Saatine göre iyi tabii ki ama programı bölmesini doğru bulmuyorum. Programı bölerek kendini ve belki de kanalı, reklamcıları kandırıyor :) Ayrıca Firar ile karşılaştırmak yanlış olur. Firar'ın yerinde yayınlansa ilk 50'ye giremez :)

Saatine göre iyi tabii ki ama programı bölmesini doğru bulmuyorum. Programı bölerek kendini ve belki de kanalı, reklamcıları kandırıyor :) Ayrıca Firar ile karşılaştırmak yanlış olur. Firar'ın yerinde yayınlansa ilk 50'ye giremez :)

Sadece PT-1'de yayinlanan diziyle karsilastirdim ve Esra Erol iyi gidiyor, kanalini mutlu ediyor. Bende dogru bulmuyorum program bölmelerini, ama Acun bile yapiyor :):)

bi kaç hafta sonra haftalık diziler sıralamasında totalde 1.olur ab de ilk 3 e girer.

hayat devam ediyoru izledim reytingleri yükseltmiş dahada yükselteceğini umuyorum..