Aaa iyi Mill Şefin çok ayak altında dolaşmamasıda iyi olucak
Kırıldım
Aaa iyi Mill Şefin çok ayak altında dolaşmamasıda iyi olucak
Aaa zaten diğer forumlar gibi habere yaz çık öyle farkımız kalmıyor biz konularda sohbet ederek ünlenen bir forumuzTV ile pek haşır neşir değilim. Ordan zaten kaybediyorum.Müzik konularında aktif sayılırım bir de şu aralar güncel konularda yazıyorum.
Hhaha şaka yapıyorum ayollKırıldım
Aynen sohbetlere dalamıyorum. Sorun çözüldü.Aaa zaten diğer forumlar gibi habere yaz çık öyle farkımız kalmıyor biz konularda sohbet ederek ünlenen bir forumuz
Üyelerle kaynaşma samimiyet durumunda bir sıkıntı var sanırım yanı sohbetlere dalamıyorsun ama senide açarız bak @xBUGRAx a şimdi tutamıyoruz@sokak sanati
Şeytan üçlüsü olmuşuz.@serhatt @denizz19 ile işi pişiriyor
@sokak sanati @xBUGRAx @mrt-06 Ayrı bir 3 Silahşorler yapmışlar
Ben ise yine yalnız kalmışım yakınıma yaklaşan yok
4 @sokak sanati 629 5 @mrt-06 489 6 @xBUGRAx 365
MS de açılırsın ama @xBUGRAx kadar da açılma fazlasıda zarar herşeyinAynen sohbetlere dalamıyorum. Sorun çözüldü.
Hhaha Aaa gerçekten sen @sokak sanati @xBUGRAx vlla herkes denkini bulup kutuplaşmış benim desterem olmayınca tek kalmışım
MS Başladığında performansın bu seviyelerde devam eder hele sonuc gecesinde puanlara teşekkür ediyorsun tesüf ediyorsun öyle öyle mesaj yazılıyor
Burda da evde kalmışsın@serhatt @denizz19 ile işi pişiriyor
@sokak sanati @xBUGRAx @mrt-06 Ayrı bir 3 Silahşorler yapmışlar
Ben ise yine yalnız kalmışım yakınıma yaklaşan yok
4 @sokak sanati 629 5 @mrt-06 489 6 @xBUGRAx 365
Bu aralar bana ayak uyduran yok ama köye gidiceğim için mesaj sayım çok düşecek ozaman birilerinin yanına ilişirimBurda da evde kalmışsın
uğurlar olaBu aralar bana ayak uyduran yok ama köye gidiceğim için mesaj sayım çok düşecek ozaman birilerinin yanına ilişirim
Yerinde gözüm Yok orası hep benim yerimYerimde gözün var
Bir sen, bir de bebek. Şaka şaka @Çiğdem-. İşte bir çene var, o biçim. Sizi geçemeyiz.Rica ederim ortada kalanları himayem altına almayı seviyorum
@MEnes nasıl espri yaptığını görBir sen, bir de bebek. Şaka şaka @Çiğdem-. İşte bir çene var, o biçim. Sizi geçemeyiz.
Sen gitmeden 30 ol yeterBir sen, bir de bebek. Şaka şaka @Çiğdem-. İşte bir çene var, o biçim. Sizi geçemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?