9-15 Temmuz 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

TV ile pek haşır neşir değilim. Ordan zaten kaybediyorum. :F Müzik konularında aktif sayılırım bir de şu aralar güncel konularda yazıyorum. :A
Aaa zaten diğer forumlar gibi habere yaz çık öyle farkımız kalmıyor biz konularda sohbet ederek ünlenen bir forumuz :A

Üyelerle kaynaşma samimiyet durumunda bir sıkıntı var sanırım yanı sohbetlere dalamıyorsun ama senide açarız bak @xBUGRAx a şimdi tutamıyoruz :A :A :A @sokak sanati

Aaa zaten diğer forumlar gibi habere yaz çık öyle farkımız kalmıyor biz konularda sohbet ederek ünlenen bir forumuz :A

Üyelerle kaynaşma samimiyet durumunda bir sıkıntı var sanırım yanı sohbetlere dalamıyorsun ama senide açarız bak @xBUGRAx a şimdi tutamıyoruz :A :A :A @sokak sanati
Aynen sohbetlere dalamıyorum. Sorun çözüldü. :A

221 mesaj yazarak 12. sırada yer almışım. :)

Yayında ve yapımda emeği geçen özellikle @denizz19 ve @Çiğdem-'e teşekkür ederim. :A

Hakikaten iyi yazmışım. Genelde 200 mesaj çok fazla yazmazdım. :A

221 mesaj yazarak 12. sırada yer almışım. :)

Yayında ve yapımda emeği geçen özellikle @denizz19 ve @Çiğdem-'e teşekkür ederim. :A

Hakikaten iyi yazmışım. Genelde 200 mesaj çok fazla yazmazdım. :A
MS Başladığında performansın bu seviyelerde devam eder hele sonuc gecesinde puanlara teşekkür ediyorsun tesüf ediyorsun öyle öyle mesaj yazılıyor :A :A :A

Tekrar foruma ara vermeden önce 30 olda kutlayalım ayoll :A :A :A