Uzun ayrılık olacağı için bayağı zamanımı veriyorum sanırım buraya
Uzun ayrılık olacağı için bayağı zamanımı veriyorum sanırım buraya
Çok gevezelik yapıp 100 bin olayım diyorumver tabii 5 ay gibi bir süre boyunca göremicem seni şu son günlerde bol bol göreyim bari
Çok gevezelik yapıp 100 bin olayım diyorum
Bu akşam Kırgın Çiçekler konusunda yardırmayı düşünüyorum.olursun sen olursun bu çene varkenn sendee
Bu akşam Kırgın Çiçekler konusunda yardırmayı düşünüyorum.
Ara ara twitterda yazıyorum ondanbekliyorum bakalım ne kadar yağdırcann öyle diyon sonra bir saat seni bekliyorum burda be
Ara ara twitterda yazıyorum ondan
Son 18 günde ne yazarsam yazdım. İyi de yazmışım.
çene cırcırları
Bir de orada bile topluca beğeniyorsun maşallah sistemi kurmuş gibisinBiliyorum hemen oraya bakıyorum zaten ne yazdı diye heryerde peşindeyimbenden kurtuluşun oykk
Sen hiç öyle değildin zatençene cırcırları
askerde ceza alırsın inşallahBir de orada bile topluca beğeniyorsun maşallah sistemi kurmuş gibisin
Sen hiç öyle değildin zaten
Ben adam akıllı yaparım da sen o armut kafanla çok dışlanırsınaskerde ceza alırsın inşallah
ilk günden kantinde kavga çıkarırsın kırgın çiçekleri açın diyeBen adam akıllı yaparım da sen o armut kafanla çok dışlanırsın
Aynen bunun için bir şeyler düşünüyorum içtimadan sonra kantine gidip ATV'yi açıp Cumhurbaşkanımın kanalını kimse değiştiremez derim hepsi coşarilk günden kantinde kavga çıkarırsın kırgın çiçekleri açın diye
Ayyy çenen zaten düşük beni de bahane ediyor
yok artık o eskidendi!Ayyy çenen zaten düşük beni de bahane ediyor
İçinde gizli yani o çene birisinin dışarı çıkarmasını bekliyoryok artık o eskidendi!
Bak Fikir cambazından başka nerede yazıyorum be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?