Uzun ayrılık olacağı için bayağı zamanımı veriyorum sanırım buraya![]()
Uzun ayrılık olacağı için bayağı zamanımı veriyorum sanırım buraya![]()
Çok gevezelik yapıp 100 bin olayım diyorumver tabii 5 ay gibi bir süre boyunca göremicem seni şu son günlerde bol bol göreyim bari
Çok gevezelik yapıp 100 bin olayım diyorum![]()
Bu akşam Kırgın Çiçekler konusunda yardırmayı düşünüyorum.olursun sen olursun bu çene varkenn sendee
Bu akşam Kırgın Çiçekler konusunda yardırmayı düşünüyorum.![]()
Ara ara twitterda yazıyorum ondanbekliyorum bakalım ne kadar yağdırcann öyle diyon sonra bir saat seni bekliyorum burda be
Ara ara twitterda yazıyorum ondan![]()
Son 18 günde ne yazarsam yazdım. İyi de yazmışım.![]()
çene cırcırları
Bir de orada bile topluca beğeniyorsun maşallah sistemi kurmuş gibisinBiliyorum hemen oraya bakıyorum zaten ne yazdı diye heryerde peşindeyim
benden kurtuluşun oykk
Sen hiç öyle değildin zatençene cırcırları![]()
askerde ceza alırsın inşallahBir de orada bile topluca beğeniyorsun maşallah sistemi kurmuş gibisin
Sen hiç öyle değildin zaten![]()
Ben adam akıllı yaparım da sen o armut kafanla çok dışlanırsınaskerde ceza alırsın inşallah![]()
ilk günden kantinde kavga çıkarırsın kırgın çiçekleri açın diyeBen adam akıllı yaparım da sen o armut kafanla çok dışlanırsın![]()
Aynen bunun için bir şeyler düşünüyorum içtimadan sonra kantine gidip ATV'yi açıp Cumhurbaşkanımın kanalını kimse değiştiremez derim hepsi coşarilk günden kantinde kavga çıkarırsın kırgın çiçekleri açın diye![]()
Ayyy çenen zaten düşük beni de bahane ediyor
yok artık o eskidendi!Ayyy çenen zaten düşük beni de bahane ediyor![]()
İçinde gizli yani o çene birisinin dışarı çıkarmasını bekliyoryok artık o eskidendi!
Bak Fikir cambazından başka nerede yazıyorum be![]()