Hak ettiler ama...2 gündür, ana haber bültenlerine ve dahil diğer şeylere uyarı geçiyorlar. Bence zaman yaklaştı. Ceza geliyor.
Hak ettiler ama...2 gündür, ana haber bültenlerine ve dahil diğer şeylere uyarı geçiyorlar. Bence zaman yaklaştı. Ceza geliyor.
Valla Ebubekir Şahin 2 gün önce bir uyarı mahiyetinde mesaj yayınlamıştı. Dün de uyarmamıza rağmen etik değerler hiçe sayılarak hem Ana haber bültenlerinin hemde diğer yapımların aynı şekilde devam ettiğini yazan bir mesaj yayınladı. Bence cezalar için çok beklemeyeceğiz. Cezadan ağzı yananlarında aynı şekilde devam etmesi enteresan.Hak ettiler ama...
Çelişkiye gellll. Ayol çatlasın antiler diye kuduruyordun yukarıda şimdi de eleştiriyor musun?Reyting sistemimiz kavga polemik basitlik skandal seviyor anlaşılan
Şakir paşa ile gelini gündüz vakti herkesin içinde işi pişirdi hop reyting artışı
Survivorda 52 yaşındaki adamı dövdüler hop yine reyting artışı
Kardelenlerde sokakta kalan yaşlılara gelinleri kötü muamele etti hop yine reyting artışııu
Yetooooooo yani 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Eleştiri tarafından sabah kalktıysa demek ki 😅 Sabah akşam sanki forumda kendisi yapmıyor. Herkese birşeyler gönderme peşinde. 🤣Çelişkiye gellll. Ayol çatlasın antiler diye kuduruyordun yukarıda şimdi de eleştiriyor musun?
Ayıla bayıla sen de prim veriyorsun o Survivor'a, izleme o zaman.
Evimde reyting cihazı yok istediğimi izlerim bir etkisi yokÇelişkiye gellll. Ayol çatlasın antiler diye kuduruyordun yukarıda şimdi de eleştiriyor musun?
Ayıla bayıla sen de prim veriyorsun o Survivor'a, izleme o zaman.
sen sus melunEleştiri tarafından sabah kalktıysa demek ki 😅 Sabah akşam sanki forumda kendisi yapmıyor. Herkese birşeyler gönderme peşinde. 🤣
Bende bir okudum mesajı şaşırdım açıkçası. Sonra bir de baktım emre yazmış ikinci şok oldu. 😁😁
Reyting cihazı ile alakası yok, eleştirdiğin halde izlemek ve savunmak ile alakası var. Amaaaan naparsan yap hep kendine yakışanı yapıyorsun zaten.Evimde reyting cihazı yok istediğimi izlerim bir etkisi yok
sen sus melun
Ayol ben sistemdeki artış nedenini eleştirdim , programları değil cahalReyting cihazı ile alakası yok, eleştirdiğin halde izlemek ve savunmak ile alakası var. Amaaaan naparsan yap hep kendine yakışanı yapıyorsun zaten.
Kendi ismini çok iyi biliyorsun aferim. 100 puan sana. 🤣sen sus melun
Tamam işte evinde olsa arttıracaksın reytingleri, aynı kapıya çıkıyor. Kimmiş cahal.Ayol ben sistemdeki artış nedenini eleştirdim , programları değil cahal
Çok ağır bir sebepten dolayı Sema diskalifiye olmuştu. Pınar kalmıştı garip bir şekilde. Bu sezon TV8 boykot listemde o yüzden ne oldu bilmiyorum. Ama Acun var ise elettirmez Adem'i.Survivorda kavga olduğu an oranı yükseliyor.
AB dışında en çok ikinci izlenen yapım olmuş.
Bu akşamda Ademin Fanları izler, diskalifiye edilecek mi diye?
Bence edilmeli ama Acun işte.
İlkokul kaçtayız canım 3 mü 😱Kendi ismini çok iyi biliyorsun aferim. 100 puan sana. 🤣
Bitireli çok oldu ama aramızda ilkokul 3 gibi takılan sensin. 😄😄İlkokul kaçtayız canım 3 mü 😱
Tamam işte evinde olsa arttıracaksın reytingleri, aynı kapıya çıkıyor. Kimmiş cahal.
Bitireli çok oldu ama aramızda ilkokul 3 gibi takılan sensin. 😄😄
Şu hareketlerin ne Allahını seversen. 😄😄
25 | DAGCI (Y.S) | BEYAZ TV | 1,35 | 3,31 |