9 Şubat 2025 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 131. Bölüm | TRT 1

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - 6. Bölüm | NOW

• Deha - 19. Bölüm | Show TV

• Kardelenler - 2. Bölüm | ATV

• Çok Güzel Hareketler 2 - 191. Bölüm | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,914
Puanı
860
1716105565522-png.126967

1716105602697-png.126968

Şakir Paşa Ailesi Now tabi ki. Bu bölüm bomba gibi olacak. Bütün hafta gündemdeydi sürekli.

• Harika
Reactions: Royal_Highness
Şakir Paşa Ailesi

Kardelenler güzel yükselmiş. Yeni okul çiftlerini sevecektir izleyici...

ŞPA beklenen atağı bi yapamadı ama aldığı rakamlar da yeterli, tebrikler...

Deha'nın hali çok kötü, totalde en az izlenen dizi olmuş, abc'de de neredeyse en az izlenen dizi olacakmış...

Şakir Paşa Ailesi sessiz ama emin adımlarla yükselişine devam ediyor. Total'de olmasa da AB ve ABC'de ara öncesi bıraktığı noktaya ulaştı yeni bir aksilik daha çıkmazsa gelecek hafta 6'yı geçer diye umuyorum. :Z

Kardelenler'in yükselmesine sevindim. Kardeşlerim'den haz etmeyen biri olarak ilk bölümünü (kadrosunun da hatrıyla) geçen hafta meraktan izleyip beklediğim kadar ajite bir iş çıkmadığını görünce olumlu anlamda şaşırmıştım. Hatta daha mütevazı bir artış bekliyordum ama tüm gruplarda 1 reyting eklemeyi başarmış. Sonraki haftalarda diğer gruplarda olmasa da Total'de Şakir'le ikincilik yarışına girebilir gibi.

Deha için hiçbir sözüm yok sadece aynı beceriksiz insanlara senaryo emanet edip farklı sonuç bekleyen Ay Yapım'ın haline acıyabilirim. :F Sezon başında reytinglerini düşürüp finale sürüklediği Kirli Sepeti'nin ahı çıkıyor bence. :A

Reyting sistemimiz kavga polemik basitlik skandal seviyor anlaşılan :X

Şakir paşa ile gelini gündüz vakti herkesin içinde işi pişirdi hop reyting artışı

Survivorda 52 yaşındaki adamı dövdüler hop yine reyting artışı

Kardelenlerde sokakta kalan yaşlılara gelinleri kötü muamele etti hop yine reyting artışııu

Yetooooooo yani 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi

Şakir paşa ile gelini gündüz vakti herkesin içinde işi pişirdi hop reyting artışı

Kardelenlerde sokakta kalan yaşlılara gelinleri kötü muamele etti hop yine reyting artışııu

Yetooooooo yani 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
En çok izlenen dizide kuzenler aşk yaşıyor, ikinci dizide de çapraz ilişkiye girmeyen kalmadı onların yanında bugünkülerin reytingleri masum kalıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Yetooooooo yani 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

Hele Şakir Paşa'daki olay tam bir fiyasko. Merak ediyorum RTÜK el atacak mı.

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Şakir Paşa beklenen atağı söylenilen 7+ falan gelmedi bir türlü. Halbuki bizim halkımız böyle müstehcen dizileri severdi, rekor kırması lazımdı, ama yakında AB'yi alır :A

Deha ise başladığı günden bu yana bir balon olduğunu düşünüyordum ki yanılmadım, böyle kadroya böyle senaryo yazık oldu, sevgili kardeşim @Polat Şaşmaz 'a sabır diliyorum :)

Teşkilat'a söylenecek söz yok, 5. Sezon ve yükselen reytingler. Tebrikler.

@Aserat 'ın da dediği gibi Kardelenler'de 2.lik yarışında Şakir Paşa ile yola girer yakın zamanda çünkü Deha paaat 😂