ben o dizinin rengini ilk bölümde anlamıştımda
sizde jeton geç düştü derdinize yanın
Ya ilk bölümler iyidi. Gençlik dizilerini severim, ama şimdi hep aynı konular ergen ergen aşk hikayeleri.ben o dizinin rengini ilk bölümde anlamıştımdaanlatmaya çalıştıysamda kabul etmediniz?
sizde jeton geç düştü derdinize yanın
o sıralar yoktum ama ilk foruma girdiğimde denize diziden bir cacık olmadığını anlatmaya çalıştımYa ilk bölümler iyidi. Gençlik dizilerini severim, ama şimdi hep aynı konular ergen ergen aşk hikayeleri.Sen yoktunki o sıralar ayrıca.
Aynen ben AKY izliyordum reklam girmeden önce
Pazar gününe geldiğinden beriNe ara başladın sen?
Dizi ilk zamanlar iyiydi Kerem ve Zeynep birbirleriyle uğraşıyordu o zamanlar iyiydio sıralar yoktum ama ilk foruma girdiğimde denize diziden bir cacık olmadığını anlatmaya çalıştımbana devamlı izle izle izlersen diziyi birkaç yüz bölüm kaliteli olduğunu çözeceksin dedi.... tabiki birkaçyüz bölüm izlemek değil bir bölümü bitirmek işkence olduğu için ortak bir noktada anlaşamadık ?
Bir Yusuf Masalı izleAh ah şu pazartesi cumartesi pazar günleri izlenecek bir dizi bile yokyok
Acuna batıyor diyoruz ama küçük gelin batmaya başlamış galiba ilk 2 anlıkta düşük gitmiş reklamda 7 alıyordu dizi 5 almış yeni bölüm ilk anlığı ise direk 11 alıyordu şimdi 9 almış.
Acun yine farkını koymuş acaba merak ediyorum tv 8 e gidince oranları ne kadar azalacak?
Güneşi beklerken galiba bu hafta düşüş yaşayacak totalde ve ab de çalıkuşunun gerisinde kalabilir totalde kalır da ab de kıl payı ya geçer ya da geçilir çalıkuşuna
Fark_ı ÇalıkuşuM
😡Gine yoh
Güneşi Beklerken AB 7 ve üstü alırAh ah şu pazartesi cumartesi pazar günleri izlenecek bir dizi bile yokyok
Acuna batıyor diyoruz ama küçük gelin batmaya başlamış galiba ilk 2 anlıkta düşük gitmiş reklamda 7 alıyordu dizi 5 almış yeni bölüm ilk anlığı ise direk 11 alıyordu şimdi 9 almış.
Acun yine farkını koymuş acaba merak ediyorum tv 8 e gidince oranları ne kadar azalacak?
Güneşi beklerken galiba bu hafta düşüş yaşayacak totalde ve ab de çalıkuşunun gerisinde kalabilir totalde kalır da ab de kıl payı ya geçer ya da geçilir çalıkuşuna
Fark_ı ÇalıkuşuM
Hey Allah'ım.Aynen ben AKY izliyordum reklam girmeden önce
Pazar gününe geldiğinden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?