9 Şubat 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Ben bu masallar diyarı filmini başka bir film sandım ama aynı karakterler vardı onda da
Düşük gitmiş beklenen sonuç

ben o dizinin rengini ilk bölümde anlamıştımda
anlatmaya çalıştıysamda kabul etmediniz?

sizde jeton geç düştü derdinize yanın
Ya ilk bölümler iyidi. Gençlik dizilerini severim, ama şimdi hep aynı konular ergen ergen aşk hikayeleri.
Sen yoktunki o sıralar ayrıca.

Ah ah şu pazartesi cumartesi pazar günleri izlenecek bir dizi bile yok
yok
Acuna batıyor diyoruz ama küçük gelin batmaya başlamış galiba ilk 2 anlıkta düşük gitmiş reklamda 7 alıyordu dizi 5 almış yeni bölüm ilk anlığı ise direk 11 alıyordu şimdi 9 almış.
Acun yine farkını koymuş acaba merak ediyorum tv 8 e gidince oranları ne kadar azalacak?

Güneşi beklerken galiba bu hafta düşüş yaşayacak totalde ve ab de çalıkuşunun gerisinde kalabilir totalde kalır da ab de kıl payı ya geçer ya da geçilir çalıkuşuna

Fark_ı ÇalıkuşuM

Ya ilk bölümler iyidi. Gençlik dizilerini severim, ama şimdi hep aynı konular ergen ergen aşk hikayeleri.
Sen yoktunki o sıralar ayrıca.
o sıralar yoktum ama ilk foruma girdiğimde denize diziden bir cacık olmadığını anlatmaya çalıştım
bana devamlı izle izle izlersen diziyi birkaç yüz bölüm kaliteli olduğunu çözeceksin dedi.... tabiki birkaçyüz bölüm izlemek değil bir bölümü bitirmek işkence olduğu için ortak bir noktada anlaşamadık ?

FOX`taki film Show`da olsa şimdi uçuyordu
Film Show`da izlenir

Adını Kalbime Yazdım | Reklamlar - 21.46.

Dizi ilk zamanlar iyiydi Kerem ve Zeynep birbirleriyle uğraşıyordu o zamanlar iyiydi

Küçük Gelin iyice düştü artık

Bir Yusuf Masalı izle

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 9.74 2) STAR: 9.71 3) SHOW: 3.34 4) KANALD: 3.04 5) ATV: 2.71
😡Gine yoh

Güneşi Beklerken AB 7 ve üstü alır

Bir Yusuf Masalı reklam dönüşü 21.56