9 Şubat 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    19
takas bizim okulu yok zirveyi alır yakında diye iyice göklere çıkardın ama görüldüğü üzere reytingleri düşmüş daha da düşer

bizim okul TNSde de böyle total 3-4 ab 2 reyting çıkarsa çarşambaya veya pazara alınır

Ben Bilmem Eşim Bilir hariç tüm yapımlar düşmüş galiba. Çok sıkıcı bir gündü dün. Biraz Yeni Ay'a bakmıştım o da beklentileri karşılayamamış.

Tahmin yapacaklar benim yorumlarıma bakın. :D Dün akşam Dila'nın anlık sbt reytingleri yüksek olmasına rağmen sıkıcı dedim senaryo kötü falan dedim tns'de düşük çıktı. :D

Bu akşam için de aynı şeyleri Acun için söylüyorum. Baştan aşağıya sıkıcı ve boş bir bölümdü. Acun ve Bbeb arasındaki fark çok az olacak Tns'de. Sbt doğru gibi ölçmüş bence bu akşam. :D

- - - Ekleme - - -

Acun bence kasmasın saçma sapan şeyler yetenek diye çıkıyor 2.turda bile. Yarı finallere geçsin artık...

Ahanda yine tutturmuşum. Kompetan oldum bu konuda artık, helal bana. :D:D

Dün 1 Erkek 1 Kadın'ın Güzel bir bölümüydü neden düştü anlamadım? :(

Çok Güldüm. :F

İntikam`ın tekrarı iyi gitmiş.

Umutsuz Ev Kadınlarının da. Aslında Umutsuz Ev Kadınları PT1`de daha iyi reyting alıyordu. PT2 dizisi değil. Ama yapacak bir şey yok. Çünkü, PT1`de de öyle ahım şahım reytingler almaz. Yalnızca PT2`den iyi gider. Bence Perşembeden çekilsin Cumartesi PT2`ye gelsin. Şanslı Masa Perşembe 23.15`te olabilir.

Şefkat Tepe düşüş yaşamış. Bundan sonra yükselir değil düşer diyeceğim, çünkü dediklerimin tersi çıkıyor. :D

şefkat tepeye tebrikler ufak bi düşüş yaşamış ama olsun yinede en çok izlenen dizi olmayı başarmış

yetenek sizsiniz total 7.91 reytinge düşmüş ab abde de 7.83 reyting aldı ama bu akşam farkı açar bence , eşim bilir total 7.84 reyting ab 7.69 reyting alarak çok iyi oranlar aldı , alacakaranlık cumaya göre kötü gitti total 4.19 ab 3.87 reyting aldı film , bizim okul her an başka güne alınabilir dizi 2. bölümüyle total 3.45 ab 2.72 reytinge düşmüş