9 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 8 33.3%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• M.U.C.K. (Show)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

ben agb ye hiçbir zaman inanmıyodum ve yalan olduğunu her fırsatta söylüyodum burda ve en sonunda da haklı çıktım.sbt hiç değilse agb den daha iyidir.ayrıca tns diyosunda vadi tns de 1.olsada doğru değil 20.olsada doğru değil 1040 kişi hiçbirşeyi ifade etmez bence sence de öyle değil mi 1040 kişi inanılmaz az o yüzden tns çok daha kötü bence.

Ya abi Kurtlar Vadisinin FGSN ile kıyaslanmasına inanamıyorum fatnagül kim ya daha dünkü dizi reytingleri şaibeli olmasaydı agb gitmezdi

Sayılar gerçekliğinde tek etken değil, eğer doğru seçilirse 1040 kişi 10000 kişiden daha doğru sonuçlar verebilir, gerçi Eylül ayında sayı çok daha fazla olacakmış anlaşılan. Mart ayında iki şirketin reytingleri karşılaştırılmaya başlanır, bu arada marta az bir zaman kalmış, yakında reyting sonuçları daha eğlenceli olacak.

Ya abi Kurtlar Vadisinin FGSN ile kıyaslanmasına inanamıyorum fatnagül kim ya daha dünkü dizi reytingleri şaibeli olmasaydı agb gitmezdi

aga fatmagülü seneye herkes unutur ama vadi asla unutulamayacak kadar efsane isteyen istediğini desin gerçek bu.hiçbir dizi vadi gibi olamadı

O kahvede tahminimce sadece erkekler vardir bence.. Zaten orada 1 tane televizyon varsa ve birçok kisi Vadi'yi izlemek istiyorsu, izler.. Ama orada biliyorum FGSN'yi izleyenlerde vardir mutlaka.. Az bir kisim olsa da vardir..

İşte dediğin gibi az bir kısım çok az Genelde Vadi ...

Zaten kafede fatmagül mü izlenir insan sıkıntıdan patlar uyurr

aynen aga.inanki türkiyede vadinin çok daha fazla izlendiğine adım gibi eminim bunu herkes biliyor her türlü belli oluyor fragmanlarının rekorlar kırması bi yana cuma günleri herkesin dilinde

Zaten kafede fatmagül mü izlenir insan sıkıntıdan patlar uyurr

bizim kültürümüzde kafeler genelde erkeklerin takıldığı bir yer olduğu için erkek dizileri ve erkek oyunu olan futbol izlenir.. bu konuda aynı fikirdeyim..

vatandaş orda cesaret edipte pembe dizi aç diyebilirmi
anında tifiti diye dalğa geçerler.

ama hanelerde ise genelde dram dizileri izlenir reytingi belirleyende hanelerdir..

emin ol evlerde de vadi çok daha fazla izleniyor

emin ol evlerde de vadi çok daha fazla izleniyor

bu böyle olmayacak takas bir ara evlere gidip tek tek bakalım seninle anca o zaman anlaşılır yoksa herkes kendi dediğinin doğru olduğunu söyleyecek..

şöyle yapalım her evin kapısını çalalım sorarlarsa favoriforumum adına bir araştırma yapıyoruz bir tv nize bakıp ne izliyorsunuz diye not alacağız deriz ..
sorun çıkaran olursa sana havale ediyorum sen döversin

Ayrica Takas arkadasimiz 25 ocak 2012 carsamba aksami yazmis ki ankete bakarsak vadi her diziyi 5 e katlar ama vadi ankete bakarsak Vadi adini feriha koydum 250-300 oluyo.Pis Yedilide bu hafta 220 kisii gecti vadi ferihayi ve pis yedili ankete bakarsak yaklasamaz bile.

takas kendi dediğine kendisi inanmıyorki sadece demek için diyor

ben sadece burdaki anketi kastetmedim ki genel olarak söyledim

Ama anketlerde en cok oy alan Feriha ve Pis Yedili Vadi degil.

genel olarakta vadi anketlerde pek döktürmüyor. halk eskisi kadar sevmiyor vadiyi.