9 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 8 33.3%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• M.U.C.K. (Show)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu ?
Kurtlar Vadisi Pusu mu ? Fatmagül'ün Suçu Ne mi ? Hangisi zirvede yer aldı ?
Alemin Kıralı, MUCK, Kalbim 4 Mevsim ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?
Sonuçlar belli olduktan sonra FavoriForumum'da olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne, birkaç haftalık aranın ardından zirveyi geri aldı.

İki dizi arasında totalde önemli bir fark bulunmazken A/B'de bu fark 3 reytingi geçti.

Alemin Kıralı bu hafta totalde çıkış, A/B'de düşüş yaşadı. Dizi, iki grupta da ilk 10'a girememesine rağmen iyi oranlar almayı sürdürdü.

MUCK, yarışı yine çok gerilerden takip etti. Dizinin bu oranlarla bu gün ve bu saatte devam etmesi zor gözüküyor.

Totalde ancak 75.olabilen Kalbim 4 Mevsim'in sonu ise çok yakın.

Kim Milyoner Olmak İster, A/B'de 10 reytinge yaklaşan oranlarıyla ATV'yi sevindirmeyi yine başardı.

Son düzenleme:
kurtlar vadisini izledim muhteşem bi bölümdü tnt sağolsun 5 dakkada bir reklam koyarak resmen isyan ettirdi bizlere vadinin reytingleri düşebilir bu yüzden ama 1.olur her türlü hee sanmayın vadi izleyicileri vadiyi reklam için bırakır sadece netten izlerler malesef.inşallah böyle bişey olmaz zaten yeterince netten izleyen var.

Vadi yine bomba gibiydi ama TNT en az 10 defa reklam Verdi belkide daha fazla su anda resmi sitede, Facebook da, Twitter de resmen reklamlara isyan var. Demedi demeyin bu hafta olmasa bile haftaya bu reklamlar sayesinde FGSN 1. Olur.

Vadi yine bomba gibiydi ama TNT en az 10 defa reklam Verdi belkide daha fazla su anda resmi sitede, Facebook da, Twitter de resmen reklamlara isyan var. Demedi demeyin bu hafta olmasa bile haftaya bu reklamlar sayesinde FGSN 1. Olur.

malesef herkes isyanda böyle bi dönemde tnt nin yaptığını düşmanlar yapmazdı

fatmagülün suçu ne süper bi bölümdü baya iyiydi bu bölümü
haftaya daha da heycanlı bir bölüm karşımıza gelecek kesin. inşallah oranlarını yükseltir bu hafta , haftayada geçeriz inş kvp

TNT, diğer günlerdeki başarısızlığını Vadi'nin reklamlarından çıkarmaya çalışıyor herhalde

bak yakup kardesim iste böyle yorum yap Kimse sana birsey demez bu senin görüsün o yüzden saygi duyariz

ya birkere ekstra dikkat ettim 21.40 da reklam bitti 21.47 de yine reklama girdi.

aga resmen çıldırdım ya kafayı yedim farkı açıcakken reytinglerde belkide liderlik gidecek yazık çok yazık tnt para kazanma uğruna vadiyi harcıyo

TNT, diğer günlerdeki başarısızlığını Vadi'nin reklamlarından çıkarmaya çalışıyor herhalde

admin yemin ediyorum böyle bişey yok ya reklam arası vadi izledik resmen ben böyle bişey görmedim.bu kadar iyi bölümler izlerken olacak iş değil bu olacak iş değil reytingler düşerse pana bunun hesabını sormalı tnt den sezon sonu derhal ayrılmalı böyle olmaz bu iş

liderlik nie bu kadar önemli 2.olsa ne olacak 2.lik bile tnt için başarı

2.lik için başarı dediğin dizi kurtlar vadisi
tnt belkide bir daha bu oranları hiçbir zaman göremez ama vadi için 2.lik başarısızlıktır

2.lik için başarı dediğin dizi kurtlar vadisi
tnt belkide bir daha bu oranları hiçbir zaman göremez ama vadi için 2.lik başarısızlıktır

kurtlar vadisi ama bu dizi kanal d de show da falan yayınlanmıyor şimdiler de TNT de ilk 100'e giren hatta ilk 2 ye giren tek yapım KVP o yüzden 2. de olsa 5. de olsa TNT çok mutlu olacaktır

kurtlar vadisi ama bu dizi kanal d de show da falan yayınlanmıyor şimdiler de TNT de ilk 100'e giren hatta ilk 2 ye giren tek yapım KVP o yüzden 2. de olsa 5. de olsa TNT çok mutlu olacaktır

aga tnt nin mutlu olması hiçbişey ifade etmez pana ve bizler mutlu olmayız vadi flash tv de de olsa en kötü 2.liği her zaman garantidir zaten

Hiç zirveye yükselmemiş olsaydı TNT'yi memnun ederdi ama TNT dizinin 1.olabildiğini gördükten sonra ilk 2 dışındaki sonuca sevinmez. Ben 2. sıraya düşeceğini düşünmüyorum önümüzdeki birkaç hafta içinde ama düşse de problem olmaz tabii ki

Perşembe günlerini seviyorum

Sadece KVP

Moderatörün son düzenlenenleri: