Beklenmedik ve hoş olurdu elbette.Arrival alsa ne hoş sürpriz olurdu.
Beklenmedik ve hoş olurdu elbette.Arrival alsa ne hoş sürpriz olurdu.
iran filmini bitirdim ya güzeldi film özellikle sonları bayağı güzeldi sanırım kaçırdım bazı şeyleri
Arrival alsa ne hoş sürpriz olurdu.
Beklenmedik ve hoş olurdu elbette.
şimdide eli boş döndü her yere aday yapmış namısızlarKostüm tasarımından la la land eli boş döndü fantastic beast kazandı bunlarla avunacaksın artık bu törende
benim kanal farklı şeyler söylüyor sanırım gönlümden geçenlere ödül dağıtıyorlarSes miksajı Hacksaw Ridge@destere
Ses Miksajı Hacksaw'a gitti. La La Land sandığımızdan da düşük sayıda ödül alacak gibi. @Tolstoyevski keşke buralarda olsaydı.
Akademi şaşırtıyor. Çok sevdiği filmleri teknik ödüle boğardı normalde. Geçen yıl Mad Max ve ondan önceki yıllarda Gravity'de olduğu gibi. Bu yıl biraz çeşitlilik katmışlar tek filmi boğmamışlar teknik dallarda.Yalnız miksajı La La Land alaydı.
Daha siftah yapamadık şu an 3 ödülü olabilirdi.
benim kanal farklı şeyler söylüyor sanırım gönlümden geçenlere ödül dağıtıyorlar
Benim favorim net şekilde. Sinemada izlediğim için hala filmin rüyasından çıkamadım.Onun yerini benle @destere dolduracağız artıkAslında ben sevdim filmi ama daha çok sevdiklerim var o yüzden kazanamadığı bazı ödüllerde sevineceğim
9 aday arasında benim için la la land yedinci sırada sekizinci manchester lı olan film sonuncu moonlightOnun yerini benle @destere dolduracağız artıkAslında ben sevdim filmi ama daha çok sevdiklerim var o yüzden kazanamadığı bazı ödüllerde sevineceğim
nocturnal hiçbirşeye aday olmamışmıydı ?Yalnız miksajı La La Land alaydı.
Daha siftah yapamadık şu an 3 ödülü olabilirdi.
Bence bu kadar çok ödül beklentisi antipati yarattı @Tolstoyevski'ye yaptığı gibi .Akademi şaşırtıyor. Çok sevdiği filmleri teknik ödüle boğardı normalde. Geçen yıl Mad Max ve ondan önceki yıllarda Gravity'de olduğu gibi. Bu yıl biraz çeşitlilik katmışlar tek filmi boğmamışlar teknik dallarda.
Yardımcı erkek vardı alamadınocturnal hiçbirşeye aday olmamışmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?