89. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

iran filmini bitirdim ya güzeldi film özellikle sonları bayağı güzeldi sanırım kaçırdım bazı şeyleri

Kostüm tasarımından la la land eli boş döndü fantastic beast kazandı bunlarla avunacaksın artık bu törende

neyse ses mikisini arrival kazandı birde en iyi filmi alsa bir yıl huzurlu bir şekilde uyurum

Kostüm tasarımından la la land eli boş döndü fantastic beast kazandı bunlarla avunacaksın artık bu törende
şimdide eli boş döndü her yere aday yapmış namısızlar
umarım en iyi kadın oyuncu hariç heryerden eli boş döner

Ses Miksajı Hacksaw'a gitti. La La Land sandığımızdan da düşük sayıda ödül alacak gibi. @Tolstoyevski keşke buralarda olsaydı.

Yalnız miksajı La La Land alaydı.

Daha siftah yapamadık şu an 3 ödülü olabilirdi.
Akademi şaşırtıyor. Çok sevdiği filmleri teknik ödüle boğardı normalde. Geçen yıl Mad Max ve ondan önceki yıllarda Gravity'de olduğu gibi. Bu yıl biraz çeşitlilik katmışlar tek filmi boğmamışlar teknik dallarda.

Onun yerini benle @destere dolduracağız artık
Aslında ben sevdim filmi ama daha çok sevdiklerim var o yüzden kazanamadığı bazı ödüllerde sevineceğim
9 aday arasında benim için la la land yedinci sırada sekizinci manchester lı olan film sonuncu moonlight

Yardımcı Kadın ve En iyi yabancı film geliyor. Gece kızışıyor ben bir kahve suyu koyayım.

Bence bu kadar çok ödül beklentisi antipati yarattı @Tolstoyevski'ye yaptığı gibi .

nocturnal hiçbirşeye aday olmamışmıydı ?
Yardımcı erkek vardı alamadı