88. Akademi Ödülleri'nin Adayları Açıklandı!

en iyi film adaylarından 4 tanesini izlemişim
bunlardan the revenant ve room hakkıyla listeye girmiş
mad max hoş filmdi ama en iyi film adayı olacak kapasitede değildi
the martians ın en film adayı listesine girmesi ise çok saçma olmuş

diğer kalan adaylarıda en kısa sürede tüketeceğim ?
bu arada bizden fransa adına aday olan bizim yerli şekerlerden oluşan mustang ödül alırsa sevinirim kızlar harikaydı
yalnız konu olarak gerçek dışı ve saçmaydı ödülsüz dönersede umrumda olmaz

tarantinonun filmi the hateful u en iyi film adayları arasında göstermeyen oscarın seçiciler grubunu kınıyorum burdan
umarım diplerinde pompy nin bombaları patlar
)

Son düzenleme:
Haydi Dicaprio al artık şu oscarı normalde işim olmaz ama bu yıl bende büyük merakla oscarı bekleyecem İnşallah alır

The Hateful Eight gibi bir film nasıl aday olamaz şaşırdım filmin ilk 1 saati de çok iyiydi bence fırtına öncesi sessizliğin haberini veriyordu

jenifer lawrence ın filminide izlememiz şart kadın mutlaka bir ödülle dönecektir mahrum kalmayalım ondan

jenifer lawrence ın filminide izlememiz şart kadın mutlaka bir ödülle dönecektir mahrum kalmayalım ondan
Brie Larson ve Saoirse Ronan varken ödül alamaz bu yıl.

Onun filmi sakın izleme bu arada, netteki sürüm 11 dakika eksikmiş şu an ve 11 dakika çok önemliymiş filmde. Normal sürümü çıkınca haber veririm.

tamam daha bir ay süremiz varmış onu sonraya saklarım

bugün bridge of spies izleyeyim dedimde konuyu okuyunca bir soğuk rüzgarlar esmeye başladı
bugünlük o filmi kaldıracak havada değilim daha sessiz sakin bişey lazım mesela brooklyn olabilirmi ?

Brooklyn dediğin tanıma cuk oturuyor da Türkçe altyazısı daha çıkmadı herhalde.

Ex Machina'ya bak istersen veya Carol olabilir ama online izleme sitelerinde yok herhalde. İndirmen lazım ve görüntü kalitesi pek iç açıcı değil.

Bir de şimdi Trumbo'nun altyazısı çıkmış Bryan Cranston amcadan, ben onu izlerim bu gece de pek sessiz sakin tanımına uymuyor o film.

o zaman sitelerden bulabilirsem bende trumbo ya bakayım ? olmazsa indiririz altyazı çıkmışsa indirmek daha sağlıklı ..

Tabi filmlerde sadece beyazları oynatanları da suçlamak gerek, en iyi film adayları listesinde kaç filmde siyahi başrol ya da yardımcı rol var?

Bu olaydan sonra seneye büyük ödülü siyahi biri alacağa benziyor.

Hayır, bu yıl hangi zenci aday olabilirdi ki? Bence senin yaklaşımın da yanlış. Zencilerin Hollywood'ta dışlanma gibi bir durumu yok. Gayet de rol alıyorlar. Her filmde zenci oynamak zorunda değil ki. Film çeken herkes eşitlik olacak diye başrole zenci mi koymak zorunda?

İşte ben de onu diyorum bu yıl hiçbir iyi filmde siyahilere rol vermediler, sadece Samuel L Jackson yardımcı erkek dalında aday olabilirdi- yani akademiden ziyade film yapımcıları yönetmenleri de suçlu. Piyasada siyahi kıtlığı mı var sanki ne kadın ne erkek? Geçen yıl da ben hatırlamıyorum adaylar içinde? Sadece ondan önceki yıl 12 Yıllık Esaret ile arada gönüllerini aldıkları oluyor.

Ben de diyorum ki herkes zenci oynatmak zorunda mı? Oyuncular yeteneğine göre mi seçilecek rengine göre mi? Ayrıca evet, piyasada zenci kıtlığı var bence. Kaliteli zenci oyuncu sayısı 2 elin parmaklarını geçmez. O zaman beyazlar da şey desin madem öyle, Nba All Star'da neden bu kadar zenci var desin. O zaman ırkçılık olur ama böyle yapınca olmaz tabi.

Bu yıl adaylık hak eden siyahi yoktu ama bunda siyahilere fazla iyi roller verilmemesinin de etkisi var cidden. Fakat bu #OscarsSoWhite olayı çok abartıldı.

bu sene bir the hateful un zenci amcası harikaydı onun haricinde doğru dürüst zenci oyuncu yoktu zaten olmayan bişeyi haliyle seçemezler

yalnız önemli filmlerde rol verilmiyorsa zencilere bu problem demektir kendisini gösteremiyor vatandaş nasıl ödül alsın

ayrıca akademinin yeni aldığı kararıda destekliyorum jüride yaşlılar ve kart erkekler tasfiye edilmeli genç güzel bayanlar jürinin yüzde yetmişini oluşturmalı? tabi arada bir iki zenci bayanda olabilir zararı yok

halle berry i zenci kontenjanından sayanlarıda tavana asmak lazım gül gibi kadın neresi zenci

Doğru ama işte dediğim gibi pek rol alamamaları sıkıntı. Eğer rol vermezlerse ayrımcılık yapmıyoruz demek için mecbur kötü olanlarını da aday edecekler bundan sonra.
Tamam da doğru düzgün kaç zenci oyuncu var ki?