8 Temmuz 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

benim hala umudum var bölümü süperdi ya çok çok beğendim reytinglerde napmış öyle gerçekten dizi çok güzel :) king kong zirvenin hemen arkasında olur güzel çirkin çok kötü gitmiş yinede bu sbt tns beklememiz lazım star bu yaz çok iyi oranlar alıyo bu akşam hababam sınıfı sınıfta kaldı coşar :)

- - - Ekleme - - -

BHUV total 5.3 ab 4.5 alır :)
GÇ total 2.5 ab 2.8 alır , benim tahminim böyle

Son düzenleme:
benim hala umudum var 2. bölümüyle totalde oranlarını arttırmış ve zirvede beklediğim gibi :)
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]BENİM HALA UMUDUM VAR
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]4.37
[/TD]
[TD]16.56
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]BENİM HALA UMUDUM VAR
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]3.27
[/TD]
[TD]13.24
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

atv filmi total iyi gitmiş
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KİNG KONG
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]3.09
[/TD]
[TD]12.22
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]KİNG KONG
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]2.16
[/TD]
[TD]8.92
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

güzel çirkin ab de beni yanılttı iyi oranlar almış ama total 2.75 çok kötü [TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]GÜZEL ÇİRKİN
[/TD]
[TD]KANALD
[/TD]
[TD]2.75
[/TD]
[TD]10.13
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]GÜZEL ÇİRKİN
[/TD]
[TD]KANALD
[/TD]
[TD]4.12
[/TD]
[TD]16.03
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BENİM HALA UMUDUM VAR totalde iyi ab2de idare eder.
GÜZEL ÇİRKİN Ab'de iyi gitmiş Deli Yürek iyi hermzanki gibi

Benim Hala Umudum Var klişe hikayesiyle totalde fazla çıkmış. Ben framanlarından A/B dizisi olacak demiştim ve izlemeyi düşünmüştüm. Ama Zengin oğlan, fakir kız. Oğlan zengin olduğunu saklıyor, yanında çalışmaya başlıyor. Oooo yılların klişesi. Hatta klişede kalıplaşmış bir senaryo. Aşk Emek İsterden ne farkı var bu dizinin söyleyebilecek biri var mı?

Güzel Çirkin Erler Film dizisi ve A/B`de fazla çıkıyor? 😱 Böyle bir şeyi görebilen var mı bugüne kadar. Erler Film hep total dizisi yapmadı mı? Üstelik A/B totalde baya fazla çıkmış. :D

Galip Dervişin tekrarı süper gitmiş.

Bence her iki dizi de alabilecekleri en iyi oranları aldılar. Yeni sezonda bu oranları görmeleri bile mucize olacak gibi.

Benim Hala Umudum Var klişe hikayesiyle totalde fazla çıkmış. Ben framanlarından A/B dizisi olacak demiştim ve izlemeyi düşünmüştüm. Ama Zengin oğlan, fakir kız. Oğlan zengin olduğunu saklıyor, yanında çalışmaya başlıyor. Oooo yılların klişesi. Hatta klişede kalıplaşmış bir senaryo. Aşk Emek İsterden ne farkı var bu dizinin söyleyebilecek biri var mı?

Güzel Çirkin Erler Film dizisi ve A/B`de fazla çıkıyor? 😱 Böyle bir şeyi görebilen var mı bugüne kadar. Erler Film hep total dizisi yapmadı mı? Üstelik A/B totalde baya fazla çıkmış. :D

Galip Dervişin tekrarı süper gitmiş.
Ne zaman totali seveceksin Revan? :(

Benim Hala Umudum Var ve Güzel Çirkin'i tebrik ederim. :)

Güzel çirkin ab'de zirvede!! Ilk defa showda olmayan bi dizinin 1. Olmasina bu kadar sevindim :D

Benim Hala Umudum Var'ın açıkcası AB grubunda da yüksek çıkacağını düşünüyordum.. :)

yaşım 30 kenanın deli yürek,alacakaranlık,acı hayat,ezel ve son olarak karadayı tüm dizilerini soluksuz izledim
kurtlar vadisine gelince daha önce yazmıştım 2003'te askerdim orda bile izledim hiçbir bölümünü kaçırmadım,askerde çavuştum karışanım yoktu rahat izlerdim
şöyle anlatayım kurtlar vadisi izlicem diye otobüsle birgün geç seyahat ettiğimi bilirim

iş bu senenin dizisine kalınca karadayı dedim
ama kurtlar vadisinin geçmişini ele alırsak karadayıyla kıyaslamam bile,çünkü kurtlar vadisi benim için tv tarihinde gelmiş geçmiş en iyi dizidir

eyvallah aga güzel bi açıklama ama şampiyon vadi falan yazınca beklentiye girdim tabi :d aga değilde abi desem daha doğru olacak yaşının büyük olduğunu bilmiyodum :D china_shangai abimizden sonra 2.bi vadici abimiz :D

Benim Hala Umudum Var iyi bir dizi değil. Totel de birinci olmasıda T.V. izlenecek başka bir program olmadığından. Dizinin konusu çok klişe, başrol oyuncuları iyi değil, Gizem Karaca sırf güzel diye kıza başrol oynatıyorlar. Kız başrolleri kaldıramıyor ki. Dizidede Zaten Ferihanın çakması.