Polat Şaşmaz
Favori Üye
Seksenler bugün müthiş bir bölümle bu akşam saat 19:50 de Trt 1 ekranlarında.SAKIN KAÇIRMAYIN😉
😎
😎
cemile mi melek mi galip gelecek metenin hayatı mı değerli ali nin ki mi hepsi 3 saate belli olur![]()
o zaten 1. ben 2.klik yarışındna bahsediyorum![]()
seksenler her hafta bomba zaten..ne zaman patlar diyorum sürekli....:tıkla:Seksenler bugün müthiş bir bölümle bu akşam saat 19:50 de Trt 1 ekranlarında.SAKIN KAÇIRMAYIN😉
😎
Neeeee 1. Si...gecen hafta bos meydanda diye 1. Oldu![]()
çaktırma![]()
Obgzk her iki grubun 1. Si potansiyelinde , esit kosullardaki yarista obgzk 1. Oluyoöbgz ile 20 dk ab dizisi biü total şansı daha yüksek![]()
belki boştu ama biünin nerdeyse 2 katı az reklam verdi buna rağmen total 6 ab 5 aldıNeeeee 1. Si...gecen hafta bos meydanda diye 1. Oldu![]()
belki boştu ama biünin nerdeyse 2 katı az reklam verdi buna rağmen total 6 ab 5 aldı
- - - Ekleme - - -
hem bu hafta eşit yarışacaklar ama SBTde farklı sonuçlar çıkabilir ama bu haftada biü daha fazla izlenirse kabullenirsin umarım![]()
neyse ne zaten yarın TNSde herşey belli olacakZamanida biu'den iki kat aZdi ve sen biu'nun ozet reklamini aradan cikar yani biu reklamsiz gibi bisey
- - - Ekleme - - -
Obgzk OZET basladi![]()
belki boştu ama biünin nerdeyse 2 katı az reklam verdi buna rağmen total 6 ab 5 aldı
- - - Ekleme - - -
hem bu hafta eşit yarışacaklar ama SBTde farklı sonuçlar çıkabilir ama bu haftada biü daha fazla izlenirse kabullenirsin umarım![]()
neyse ne zaten yarın TNSde herşey belli olacak![]()
ben kabullenmiştim ama bu hafta biü geçince sende kabullenirsin umarım2 hafta once esit yarisipta obgzk'nin gectigi ve senin kabullendigin gibi demi 😀d
ben kabullenmiştim ama bu hafta biü geçince sende kabullenirsin umarım
[/B][/SIZE][/COLOR]BİÜ reklam