valla panpa bende beğen tuşu yok...olsa dükkanda tuşlarda senin....:smug:Bu arada beğenme tuşları nereye kayboldu?
valla panpa bende beğen tuşu yok...olsa dükkanda tuşlarda senin....:smug:Bu arada beğenme tuşları nereye kayboldu?
ahahahafox da yemekçiler oturmuşlar yine sofrayı...programın adı yemekteyiz olunca sofradan kalkmak bir türlü mümkün olmuyor haliyle...
aha yine kayboldivalla panpa bende beğen tuşu yok...olsa dükkanda tuşlarda senin....:smug:
ortadan kaybolmuşVay biü zirveye oturmuş 20 dakika yükseliyo öbgzk reklamdı aynı şekilde ekip 1
bu öbgz ye 2 yıl sonra bir iade-i ziyaret edeyim dedim..ettim edeceğime pişman oldum....bu cemile ne hale gelmiş ya....saçlar filan 220 volt şehir akımına kapılmış gibi fırlamış gitmiş..gece görsem altıma yaparım korkudan...😱ha:
bu öbgz ye 2 yıl sonra bir iade-i ziyaret edeyim dedim..ettim edeceğime pişman oldum....bu cemile ne hale gelmiş ya....saçlar filan 220 volt şehir akımına kapılmış gibi fırlamış gitmiş..gece görsem altıma yaparım korkudan...😱ha:
Oranlar çok kötü acaba diyorum dizileri öğrenciler mi seyrediyorlardı malum şimdi sınav haftası herkes ders çalışıyor
Avatarın çok kötüOranlar çok kötü acaba diyorum dizileri öğrenciler mi seyrediyorlardı malum şimdi sınav haftası herkes ders çalışıyor
Hayır aga gidemezsin!bizim 2 sınav kaldıcuma bitiyo banlanmazsam burdayım banlanırsam 1 ay yokum eğer 1 ay banlanırsam foruma girmem artık hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?