xBUGRAx
Süper Emekli
Bu arada Samanyolu TV nin yeni bölüm yazısı değişmiş adaş fark ettin mi? Güzel mi?
Eskisi daha güzeldi bence.
Bu arada Samanyolu TV nin yeni bölüm yazısı değişmiş adaş fark ettin mi? Güzel mi?
psikolojik olarak sorun yok çocuklar anı yaşar ve annelerini pek düşünemezler, babaları çocukların moralini yükseltmek için şaka falan yapabilir klasik amerikan aile yapısı ))))bu 20 dakka ne tuhaf bir diz ya....beyazsoy yetiş...20 dakka dizisinde 20 dakkada bir anormallik buldum...kadın 20 yıl hapis yemiş...ali ile çocuklar gırgır şamata...böyle yas dostlar başına.....geç tutanaklara ..gören de komedi sancak bu diziyi...
"Benim İçin Üzülme" yeni bölümüyle şimdi atv'de!
20 Dakika Dizisinde daha baglanacak birsey yok. Yani tamam Tuba Büyüküstün'ü seviyorum, ama harbiden daha bulamadim baglanacak bir nokta. Tipik Türk Dizisi.
Bu daha farklı olmuş o sadeydi öğk
Eskisi daha güzeldi bence.
Bu daha farklı olmuş o sadeydi öğk
Orda yeni başlamıştır
5 dakika oldu.
Orda yeni başlamıştır
Oda doğru
Atv Avrupa derdi o zaman.
ahahahashow da yaparım bilirsin şuan reklam diyecem ama bu yarışmayı kaale alanda izleyende yok herhalde...😱ha:
ah benim dizi işte yav işte20:30 - 20:45 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 4.89 , 2) STAR: 4.87 , 3) KANALD: 4.26 , 4) TRT1: 3.62 , 5) FOX: 3.29
aynen gece reytingleri gibi20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 4.89 , 2) STAR: 4.87 , 3) KANALD: 4.26 , 4) TRT1: 3.62 , 5) FOX: 3.29
Obgzk bu kisimda 12 dk reklamdi
bu arada reytingler cok dusuk...