Polat Şaşmaz
Favori Üye
Seksenler bugün müthiş bir bölümle bu akşam saat 19:50 de Trt 1 ekranlarında.SAKIN KAÇIRMAYIN😉
😎
😎
cemile mi melek mi galip gelecek metenin hayatı mı değerli ali nin ki mi hepsi 3 saate belli olur
o zaten 1. ben 2.klik yarışındna bahsediyorum
seksenler her hafta bomba zaten..ne zaman patlar diyorum sürekli....:tıkla:Seksenler bugün müthiş bir bölümle bu akşam saat 19:50 de Trt 1 ekranlarında.SAKIN KAÇIRMAYIN😉
😎
Neeeee 1. Si...gecen hafta bos meydanda diye 1. Oldu
çaktırma
Obgzk her iki grubun 1. Si potansiyelinde , esit kosullardaki yarista obgzk 1. Oluyoöbgz ile 20 dk ab dizisi biü total şansı daha yüksek
belki boştu ama biünin nerdeyse 2 katı az reklam verdi buna rağmen total 6 ab 5 aldıNeeeee 1. Si...gecen hafta bos meydanda diye 1. Oldu
belki boştu ama biünin nerdeyse 2 katı az reklam verdi buna rağmen total 6 ab 5 aldı
- - - Ekleme - - -
hem bu hafta eşit yarışacaklar ama SBTde farklı sonuçlar çıkabilir ama bu haftada biü daha fazla izlenirse kabullenirsin umarım
neyse ne zaten yarın TNSde herşey belli olacakZamanida biu'den iki kat aZdi ve sen biu'nun ozet reklamini aradan cikar yani biu reklamsiz gibi bisey
- - - Ekleme - - -
Obgzk OZET basladi
belki boştu ama biünin nerdeyse 2 katı az reklam verdi buna rağmen total 6 ab 5 aldı
- - - Ekleme - - -
hem bu hafta eşit yarışacaklar ama SBTde farklı sonuçlar çıkabilir ama bu haftada biü daha fazla izlenirse kabullenirsin umarım
neyse ne zaten yarın TNSde herşey belli olacak
ben kabullenmiştim ama bu hafta biü geçince sende kabullenirsin umarım2 hafta once esit yarisipta obgzk'nin gectigi ve senin kabullendigin gibi demi 😀d
ben kabullenmiştim ama bu hafta biü geçince sende kabullenirsin umarım
[/B][/SIZE][/COLOR]BİÜ reklam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?