Takas yine ban yemiş rahat dur diyorum ama yok..
Günün galibi kim oldu bir özet geçin. :loyal:
öbgz şampiyon biü ikinci 20 dakika ab grubunda ikinciliği kapmak için tns yi bekliyor
özet kısa sürdü
hakan caroline den kurtulsa muhteşem olacak bir şans doğdu gibi .??
hakana acıdım
İnanmak istemiycek kadar kotu mu buldun.
Bende cok acidim , baharin organi ile uyusuyo ama kesin carolin tam evlenir sonra ogrenir hakan baharda uyustugunu.. Yani carolin 4 ayak ustune duser bence cildiririm
Diyorum işte ben AB'yim...Örnek olarak beni yazabilirsin
20 Dakika'yı izledim tabi ki.
Bu bölüm bol bol sır ektiler. Dizi ilerledikçe sırlar teker teker biçilecek.
Tuba'nın oyunculuğu tatmin ediyor insanı. Özellikle hapishane bahçesinde 2 kadın Melek'i dövmeye geldiğinde Melek'in adamı nasıl bıçakladığını anlatıp kadınları korkutması iyiydi.
Ayrıca bu bölüm sürekli Melek suçlu imajı çizdiler küçük ayrıntılarla. Gelecek bölümde tam tersini yaparlar. Sürekli ikilemde kalacağız anlaşılan...
kötü senaryo ezelde ve uçurumda da hafif mantıksızlıklar vardı ama burda aşırı melege kötülük yapıyor tüm hapisane toplanmış ( modern bir hapisahanede) kimse se çıkaramıyor. kötü adam heryere hakim kötününde bir sınıırı bu kadar aşırı kadına kötülük yapılır mı yahuu bu çocuk mu şikayet edemiyoru eşiyle konuşamıyor kadını delirtiyorlar..
üstelik melek dışardaylkken çok güçlü aliyi cesaretlendiren kız hapisahneye girince güçsüz biri oluyor karakterlerde çok zorlama. alide birde uzman katil oldu 2. bölümde adam su faturasını yatıramıyordu bu kadar hızlı insna değişir mi yahuu)) çok zorluyorlar herşeyi bu yüzden inandırıcılık kayboldu.. ama ab de izleyeceklerdir dizi ab için dizi 4. 5. bölümde daha açılacaktır
20 Dakika'yı izledim tabi ki.
Bu bölüm bol bol sır ektiler. Dizi ilerledikçe sırlar teker teker biçilecek.
Tuba'nın oyunculuğu tatmin ediyor insanı. Özellikle hapishane bahçesinde 2 kadın Melek'i dövmeye geldiğinde Melek'in adamı nasıl bıçakladığını anlatıp kadınları korkutması iyiydi.
Ayrıca bu bölüm sürekli Melek suçlu imajı çizdiler küçük ayrıntılarla. Gelecek bölümde tam tersini yaparlar. Sürekli ikilemde kalacağız anlaşılan...
öbgz bekleneni üzerinde gitmiş
Tuba gerilerde kalmöış gene
sbt seksenleri şişirtmiş
biü orta akrar gitmiş
sbt ye göre sıralama öbgz-biü-sek-20
AB'de birincilik gelmezse bunun tek sebebi Star Tv'nin yanlış politikası olur.Haftaya kesinlikle rakipleri gibi uzun özetle başlamalı 23.15 gibide bitmeli
öyle olursa caroline in sırtı yere gelmez..
önce öğrense keşke ama carolini diziden çıkarmamak için daha çok numaraya şahit olacağız gibi
şampiyon fenerbahçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?