8 Nisan 2011 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma hangi yapımları izlediniz ?

• Hanımın Çiftliği (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 1 14.3%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Her Şeye Rağmen (ATV)

• Adını Feriha Koydum (Show)

• Master Chef - Haftanın Finali (Show)

• Geniş Aile (Star)

Oy: 3 42.9%
  • Komedi Dükkanı (Star)

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Kollama (STV)

Oy: 2 28.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Her Şeye Rağmen izleyicinin ilgisini çekmedi. Hatırla Sevgili zamanında yanlış hatırlamıyorsam hiç dönem dizisi yoktu. O nedenle, o dönem epey ilgi çekmişti. (Belki 1-2 dizi daha vardır ama bu kadar çok değildi.)
ATV, 2-3 hafta daha sabreder bence. Reytingini biraz yükseltirse sezon sonunu da görebilir.

Geniş Aile, Star'ın presiji için önemli bir dizi bence. Daha yeni yılın komedi dizisi seçildi.Bu reytinglerle devam ettiği takdirde gelecek sezon da devam edecektir bence. Ama reytingler biraz daha düşerse o zaman durum değişebilir.

Örneğin benzer prestij durumu Küçük Sırlar için de geçerli. Onun da internette epey hayranı var. Sürekli gündemde olan bir dizi. Ama reytingleri çok düşük olduğu için büyük ihtimal bitirilmek zorunda kalınacak.

adminim sezon sonuna kadar geniş ailenin reytingleri o kadar düşermi ya 2'lere bu seviyede devam edecektir.Bilal geldikten sonra komedide artacağı için reytingleri TOTAL'da 3.50-5 AB'de 3.50-5 arasında değişecektir.Zaten bu reytinglerde star için iyidir heralde

İlgi çekmek için ne yapsınlar! Tecavüz mü ettirsinler bir karaktere?
O yapımcıların bileceği iş. Ama ilgi çekmemesinin en önemli nedeni oyuncu seçimleri bence. Dizideki ünlü oyuncu sayısı çok az.
adminim sezon sonuna kadar geniş ailenin reytingleri o kadar düşermi ya 2'lere bu seviyede devam edecektir.Bilal geldikten sonra komedide artacağı için reytingleri TOTAL'da 3.50-5 AB'de 3.50-5 arasında değişecektir.Zaten bu reytinglerde star için iyidir heralde
Bu seviyede devam eder diye tahmin ediyorum bende. Zaten 6-7 hafta sonra diziler sezon finali & final yapmaya başlayacak.

ATV dizisini satar hemen... Harcar... Her Şeye Rağmen 20.00 olsa ne olurdu acaba? Geniş Aile bana göre 5 para etmez. Ama sen seviyorsan merak etme bitmez... Sırat gibi 50. olmadığı süre bitmez. Hiç olmazsa Flash'a alınır:)

Her Şeye Rağmen 20.00'de olsaydı daha da kötü olurdu durumu. Çünkü Hanımın Çiftliği ile daha çok karşı karşıya gelecekti.
ATV, dediğin gibi dizilerine gereken önemi vermeyen bir kanal. Tek dertleri reyting. Aynı şey Show için de geçerli.

bence geniş aile atvde olsaydı reytingleri daha yüksek oluru ve hemen karamsarlığa düşmeyin son 2 haftada 5e yaklaşıyorduk bilal döner yine ilk 5e gireriz

Arkadaşım rahat olun... Ben de Her Şeye Rağmen dizisini çok seviyorum... Hem yüksek maliyetli bir dizi... 3 ratingle en fazla 2 hafta sürer. ATV'nin gün arayan dizileri var... Yeni dizileri gelecek. Harcarlar dizimi. Geniş Aile hem düşük maliyetli, hem fanları çok hem de Star'a göre 3-4 rating harika... Ama ATV için 3 rating olan inanılmaz pahalı bir dizi hemen bitirilmesi gereken bir dizi.