8 Mayıs 2015 Cuma Reyting Sonuçları

kara ekmek çok iyi rating almış tebrik ederim valla😉

Recep İvedik 4 beni çok şaşırttı Show TV'de 10 reyting alıyordu.
Bir de Recep İvedik 4 en çok hasılat yapılan bölümdü ama bu oranlar gerçekten düşük.Ben totalde 11 ab de 13 beklerdim açıkçası.
Karagül hala çok başarılı ama Fox bu diziyi Starıma kaptırır bence.Star TV yönetici başkanı Karagülü transfer etmememiz bu seneki en büyük pişmanlığımızdı demişti.

Recep İvedik 4 beni çok şaşırttı Show TV'de 10 reyting alıyordu.
Bir de Recep İvedik 4 en çok hasılat yapılan bölümdü ama bu oranlar gerçekten düşük.Ben totalde 11 ab de 13 beklerdim açıkçası.
Karagül hala çok başarılı ama Fox bu diziyi Starıma kaptırır bence.Star TV yönetici başkanı Karagülü transfer etmememiz bu seneki en büyük pişmanlığımızdı demişti.
yalnız şunu unutmayın tv8 her ne kadar tanınsa da daha diğer kanallar kadar bilinmiyor örn. all star şu an show kanald veya star gibi kanalda yayınlansa 8 değil 10 alır

İnsanların merakla beklediği bir filmin bu kadar izlenmesi gayet normal..
Karagül 1 hafta zirveden inince nasıl da sevinmişsiniz :A
bir kına yakmadığınız kalmış :X
normalde reytingleri düşse toplanır helva kavurursunuz herhalde :A
Karagül'ün özeti ile yarışan Medcızır dan bahseden olmamış nedense :F
Herkese inat Türkiye'nin dizisi Karagül :Z

BqCcmCWIYAAOD2G.jpg

Devam edecek zaten ama mesela bi Karagül durgun sıkıcı boş bölümlere 8 reyting alıyor Kara Ekmek hem güldürüyor hem de sıkmıyor adamı 4 reyting alıyor adalet değil bu.
sen hem izleme hem de sıkıcı :T:
Kara Ekmek de güzelbir dizi (fakat)gördüğünüz gibi Karagül'ün karşısında alabildiği oranlar belli :)

Recep ivedik e tebrikler :oley::oley::oley: Karagül. 1 r:A:A:A:A:A:F:F:Feyting. Bile haketmiyor
Sana göre 1 reyting
ama
gerçekte olan 10 reyting :A

Son düzenleme:
İnsanların merakla beklediği bir filmin bu kadar izlenmesi gayet normal..
Karagül 1 hafta zirveden inince nasıl da sevinmişsiniz :A
bir kına yakmadığınız kalmış :X
normalde reytingleri düşse toplanır helva kavurursunuz herhalde :A
Karagül'ün özeti ile yarışan Medcızır dan bahseden olmamış nedense :F
Herkese inat Türkiye'nin dizisi Karagül :Z

BqCcmCWIYAAOD2G.jpg

sen hem izleme hem de sıkıcı :T:
Kara Ekmek de güzelbir dizi (fakat)gördüğünüz gibi Karagül'ün karşısında alabildiği oranlar belli :)

Sana göre 1 reyting
ama
gerçekte olan 10 reyting :A
İlk başlarda Karagülü ne kadar severek izlediğimi biliyorlar hatta öss zamanında tek dizi hakkım vardı onuda Karagül'den yana kullanıyordum ama senaryo hep aynıladı birbirini tekrar etti artık gerçekten çok sıkıcı ve durgun hiçbir heyecan yok ama nedenini bilmiyorum halk hala izlemeye devam ediyor. 80 küsür bölümdür bi oğlu olduğunu öğrenemedi. Benim böyle bir diziyi savunmam söz konusu değil ama izleyene de tabiki saygım var birşey demiyorum ben Medcezir olsun Karagül olsun tadında bitmeli ikiside

yalnız şunu unutmayın tv8 her ne kadar tanınsa da daha diğer kanallar kadar bilinmiyor örn. all star şu an show kanald veya star gibi kanalda yayınlansa 8 değil 10 alır
Acun Ilıcalı'nın 2,3 tane izlenen yarışması var diye kanal açması çok saçma geldi ki Yetenek Sizsiniz Türkiye bu sezon çok kötü oranlar aldı ve final yapmadan yayından kalktı.
Acun sadece Survivor'a güvenmemeli.Yarışmayı 7'de başlatıp gece yarısı 12.30'a kadar devam ettirip izleyicileri kandırıyor.Aslında protesto edip izlemememiz lazım ama sevdiğimiz yarışmacılar var.
Recep İvedik'e gelirsek Survivor TV8'de nasıl 10,11 reyting alıyordu aynı şekilde Recep İvedik'te alabilirdi.Çünkü Recep İvedik 4 en çok hasılat yapılan işti.Ama şu da olabilir herkes filmi izlemek için sinemaya gitti bir daha neden izleyelim diye düşünmüş olabilirler.

İlk başlarda Karagülü ne kadar severek izlediğimi biliyorlar hatta öss zamanında tek dizi hakkım vardı onuda Karagül'den yana kullanıyordum ama senaryo hep aynıladı birbirini tekrar etti artık gerçekten çok sıkıcı ve durgun hiçbir heyecan yok ama nedenini bilmiyorum halk hala izlemeye devam ediyor. 80 küsür bölümdür bi oğlu olduğunu öğrenemedi. Benim böyle bir diziyi savunmam söz konusu değil ama izleyene de tabiki saygım var birşey demiyorum ben Medcezir olsun Karagül olsun tadında bitmeli ikiside
Ne öss si lo ygs lys 2010 dan bedi yokmu ? 😱

Ben zaten ilk sezonki tadının olduğunu savunmuyorum.
Bozukluklar oldu,fakat yine de heyecan ve merak eksik olmuyor ve izleniyor :D

Buna kim karar veriyor ?..
Seyircinin nasıl düşündüğü ortada. :A