cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,584
- Puanı
- 1,060
Umutsuz Ev Kadınları her üç grupta da epey yükselmiş. Final'de 5 ve üzeri reyting alır inşallah.
Medyatava Vadi'nin Kanal D ile prensipte anlaştığını yazmış forumda da konusu açıldı. Ben hala pek inanmıyorum ama ihtimalleri değerlendirmek lazım.Vadi. 😱
Yalandır bence, ihtimal vermiyorum.Medyatava Vadi'nin Kanal D ile prensipte anlaştığını yazmış forumda da konusu açıldı. Ben hala pek inanmıyorum ama ihtimalleri değerlendirmek lazım.
Bekleyip görelim.Yalandır bence, ihtimal vermiyorum.
Ney yandaş mı hehe yandaş yandaşbence bu yandaşlıkla Zor @polat şaşmaz
hemen komplo teorileri hazırAramızda Kalsın dizisine sempatim var ama Arkadaşim Hoşgeldin AB'de 1.olsaydı keşke
KVP iyice düşmüş [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] da iyice düşerse şaşmam zaten 😕
Ne bilion belki gerçekhemen komplo teorileri hazır
şu anlık fanfinoların avuntusu sadeceNe bilion belki gerçek
Hadi ordan melun .ssşu anlık fanfinoların avuntusu sadece
Dur bende senin gibi "ben bilmem reyting bilir" diyip gidiyeim Medcezir izleyeyimşu anlık fanfinoların avuntusu sadece
reytinge kusur bulunacağına dizilere bakılsa keşkeDur bende senin gibi "ben bilmem reyting bilir" diyip gidiyeim Medcezir izleyeyim
Ne yandaşı Vadi gerçekleri anlatıyorreytinge kusur bulunacağına dizilere bakılsa keşkemisal kvp yandaş oldu ve sonuç ortada karadayı destere şoparı bile 120 dk nin 35 dk sini izliyi daha nolsun tabi düşecek
Ona bakarsan sne de MY izlemiyin hiçreytinge kusur bulunacağına dizilere bakılsa keşkemisal kvp yandaş oldu ve sonuç ortada karadayı destere şoparı bile 120 dk nin 35 dk sini izliyi daha nolsun tabi düşecek
ben netten izliyim yan sekmede my açık.ssOna bakarsan sne de MY izlemiyin hiçHabire post kasıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?