8 Mayıs 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Şu muhteşem yüzyıl yüzünden kuzeyi izleyemiyorum yaa annem sağolsun ...... beter ol

Muhteşem Yüzyıl Dallas' a dönmüş. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Sürekli bir kumpas ve kuyu kazma durumları. Âlâ âlâ.

- - - Ekleme - - -

Abi madem sevmiyosunuz izlemiyosunuz diziyi ne diye buraya gelip yorum yapıyosunuz yani anlamışş değilim <s>#</s>muhteşemyüzyıl

- - - Ekleme - - -

Şah Sultan ve Hürrem Sultan yine döktürdüler

iranlıalr sana katılıyor

Shah sultana she’s an amazing actor <s>#</s>Muhteşemyüzyıl

Burak abimle büyük bi tespit yaptık. Muhteşem Yüzyıl'daki Nasuh efendiyi seslendiren adam polatı seslendiren adammış 😱
my farkı @takas

- - - Ekleme - - -

Makamdan kaynaklanan onursuzluğun başlangıcı Osmanlı'ymış,<s>#</s>muhteşemyüzyıl'dan yeni bir şey daha öğrendim!!!!

Uhuuuu Şah Sultan'in içindeki Ferhunde hortladi. Çok sert <s>#</s>muhteşemyüzyıl
RIP AHSEN HATUN <s>#</s>MuhteşemYüzyıl çok hı<lı öldü gerçekten de güzel hatundu

nolmuş olabilir adamın işi seslendirmek zaten

Anam amerikada napıyon diye aradım muhteşem yüzyıl başlıyo onu izlicem dedi

- - - Ekleme - - -

HAZIR OL ŞAH-U HUBAN TOKAT ██████████████████______| %45,85 YÜKLENİYOR. <s>#</s>MuhteşemYüzyıl

- - - Ekleme - - -
@Fks14

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl'daki Malkoçoğlu'nun Vali Bey değil Bali Bey olduğu ortaya çıktıktan sonra kız hayranları azaldı. Ah şu kadınların makam aşkı

ne ka haklı
@Forumdash

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl'a göre Kanuni profesyonel takı tasarımcısı, amatör padişah... hobi olarak divanı topluyor ve sefere katılıyor.

koptum :f

- - - Ekleme - - -

An itibariyle muhteşem yüzyıl'da dizinin en mantıklı konuşan adamını zındık diye idam ediyorlar, I <3 islam hoşgörüsü

Muhteşem Yüzyıl'da Deniz Gezmiş'lere gönderme; "Zulme uğradık, zulmedenler unutulacak, bizler baki kalacağız!"

- - - Ekleme - - -

nolmuş olabilir adamın işi seslendirmek zaten

başka dizlerde adamın sesi poalt alemdar olur maraz ali olur levent atahanlı olur yani ana karakter en önemli isim olur my de yardımcı başrol bile olamaz

alakaya bak koskoca oyuncular dandik rolleri seslendirebiliyolar mantık enfesto :Kiki: my vadinin yarısı kadar izleniyo sakin ol

- - - Ekleme - - -

alakaya bak koskoca oyuncular dandik rolleri seslendirebiliyolar mantık enfesto
my vadinin yarısı kadar izleniyo sakin ol

alakaya bak koskoca oyuncular dandik rolleri seslendirebiliyolar mantık enfesto :Kiki: my vadinin yarısı kadar izleniyo sakin ol

güldürüd
neyse my fark yaratmaya devam edecek zaten dizinin en büyük faRKI BU bu diziye gelecekse en ufak role razı olacaksın

Şah Sultan da sanki yavaş yavaş yolun sonunda..