8 Mayıs 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

maç açık ara farkla 1.olur penaltılara gitti acaba penaltılar ya da uzatmalar bölünür mü eğer hepsi bölünürsü my 4.olur
1.penaltılar 2.uzatmalar 3.maçın 90 dk sı 4.my

Aminnnnnnnnnn

- - - Ekleme - - -

Sizce yarın my ve kuzey totel de kaç alır ?

- - - Ekleme - - -

Ve penaltılar
my 9 kuzey 5.5
ab de ikisi de düşecek

- - - Ekleme - - -

Oyle projeler de gerekli. Reytinge bakmiyor, dizi ön planda.

pek de ön planda değil
neyse son dizisi abd ye satılan ilk iş oldu isveç vb.ülkelerde rekor seviyede izlendi bakalım 20 dk de dizi ne ka ön pland aanlıcaz yakında

annemle muhteşem yüzyıl qeyfi xD yok lan öyle bi baktık. annem maç izliyor maç! koyu fanatik bir numaralı fenerbahçeli!
twitterdan

- - - Ekleme - - -

Babanem, ablası ve eşi şuan içeride Fenerbahçe'nin maçını izliyor. Ağzım açık kaldı -_- dead muhteşem yüzyıl. twitterda dolaştıkça korkuyoru myarınki reytingler için

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl'da ki harem savaşı > II.Dünya Savaşı

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl reklam arasında anne baskısından kurtulan babanın 7 dakikalığınada olsa yaptığı maç keyfi.Tür ; Aile Komedisi Puan ; 3.4
@yakup09 @yatutarsa @Forumdash

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl'ı izleyen kızlar 2'ye ayrılır ; 1.Burak Özçivit için izleyenler 2.Mehmet Günsur için izleyenler

rümeysa hatun: beni bir kez cennetinize alın şehzadem. ondan sonra cehennem ateşlerinde yanmaya razıym. (muhteşem yüzyıl) MEALİ: bam bam bam

- - - Ekleme - - -

Şehzade Mustafa için kavga eden hatunlara sesleniyorum: Yanlış ata oynuyorsunuz bebeyimler! <s>#</s>MuhteşemYüzYıl son derece haklı

- - - Ekleme - - -

Muhtesemyüzyıl değme Dallas lara Yalan Rüzgarlarına taş çıkartırmışta haberimiz yokmuş...

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl'ı izledikçe ''hani bizdik marjinal'' diye sormaktan kendimi alamıyorum. Boş kalmaya gelmeyen saray hanedanı takdire şayan..

- - - Ekleme - - -

<s>@</s>polinajd Εαν δεν είδες χθες και σήμερα ΕΧΑΣΕΣ. Πολύ απλά μην ξαναδείς <s>#</s>MuhtesemYüzyıl_ep76
Buon Compleanno Mehmet Günsür <s>#</s>muhteşemyüzyıl
Inshallah RUSTUM BASHA die <s>#</s>MuhteşemYüzyıl her dilden takipçimizvar

- - - Ekleme - - -

Star'da muhteşem yüzyıl diye bi dizi var, kızlar teklif ediyor! en anlamlısı

- - - Ekleme - - -

<s>@</s>LittleMichelle3 Eso va a ser de tanto Muhteşem Yüzyıl que veo, porque lo que son doners y dürums ni los pruebo.

Maçın alacağı reytingleri merak ediyorum

Şah Sultan ve Hürrem Sultan yine döktürdüler