Oley bee Deniz Yıldızı 5 reytingide geçmiş ve 16 shr yapmış harika bir sonuç, dünkü bölümde adeta Sezon Finali niteliğindeydi heyecan yine doruktaydı sırlar yavaş yavaş açığa çıkıyor mükemmel bir gençlik dizisi tebrik ediyorum bu ekibii...
deniz yıldızı drama dizisi
evet ama aynı zamanda gençlik diziside
focus film dizileri hep öyle bi bakiom beni affet 5 geçmis unutma beni deniz yıldızı devamli ilk 10 dalar
beni affet sabah tekrari bile 10 share aliyor isi biliyor focus film
bende diyom müzikler niye değişmiş diğer bölümü izlerim bakalım nasıl
Aga Pis Yedili'yi izlemiyormuydun sen?
FOX'un güçlü dizisi Deniz Yıldızı oranları çok arttırarak 4.olmuşGerçekten dün kü bölüm çok güzeldi ve tüm sırlar ortaya çıkıyordu.
FOX'un diğer güçlü dizisi Unutma Beni süper oranlar ve share'lar alarak zirveye oynamaya devam etmiş
Kanal D'nin fenomen dizisi ÖBGZK düşüşte olmaya devam ediyor..
Show'un iddialı dizisi Pis Yedili süper oranlar alarak yayın hayatına devam ediyor
Kanal D'nin 23.15'te yayınladığı yarışma çok iyi giderek 5.olmuş. Gerçekten çok güzel bir yarışma. Kanal D'ye tebrikler
Seksenler, TRT 1'e göre müthiş oranlar almaya devam ediyor
Uçurum bu hafta birazcık düşüş yaşamış, ama ATV'yi yine de iyi idare ediyor
Araf Zamanı kötü gidiyor, umarım sezon sonunda yükselir
Dinle Sevgili ise kötü gidiyor. Bakalım FOX sezon sonunda bu diziyi biterecek mi? Yoksa yine bir şans tanıyacak mı?
Star'ın yeni yarışması ise güzel oranlar almaya devam ediyor. Gerçekten Selçuk Yöntem iyi bir sunucu
Focus Film'in diğer iddialı yapımı Beni Affet ise Star'da iyi oranlar almaya devam ediyor
Bakalım günlük dizilerde yarın yine Deniz Yıldızı zirvede olabilecek mi? Unutma Beni ve Beni Affet oranlarını yine arttıracak mı?
halukdaki değerlendirme muhteşem .. fox un bütün proğramları yükselişte diğerleri batmış gibi katılıyorum))
Çok saol beğendiğin için.. sizler için çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?