8 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 26.7%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yahşi Cazibe - Tekrar (ATV)

Oy: 2 13.3%
  • Uçurum (ATV)

• Pis Yedili (Show)

• Seksenler (TRT 1)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Firar (Star)

Oy: 1 6.7%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 6.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Obgzk de gecen haftaya göre bı artış var :)))
yarın totelde : 14 lerde
ab de ise : 16 larda bı oran alabilir..

Her iki grupta da haftanın 1.si şimdiden belli. Ö.b.g.z.k. haftalık sıralamada rakiplerine fark atacak gibi.

Uçurum 23 .de başladı ama geçen bölümün havası yok dizide. Listede atv nin olmaması normal

Uçurum gerçektende güzel ve kaliteli dizi ama Pis Yedili nedeniyle izliyemiyorum :)

Genel Kanal Durum Değerlendirmesi:

Kanal D:
Öyle Bir Geçer Zaman Ki her iki gruptada reytingini arttırmış ve zirveyi rahatlıkla almış.
Kazanmak İçin 1 Dakika Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin desteğiyle iyi reytingler almaya devam ediyor.

Show TV:
Pis Yedili her iki gruptada artmış ve A/B grubunda 2 shareye yakın artış göstermiş ve 8.sıradan 5. sıraya yükselmiş.Tebrikler

ATV:
Uçurum her iki gruptada 1 share kaybetmiş.Böyle kaliteli bir dizi bence bu reytinglerden daha fazlasını hakediyor.Totalde ilk 10'a girememiş.

STAR TV:
Beni Affet iyi reytingleriyle devam ediyor.
Firar her iki gruptada azda olsa artmış ve Total'de 9 sıra birden üste çıkarak 17. sıraya kadar gelmiş.A/B'si vasat.
Otel 2 geçen haftaki birincisine göre daha iyi reytingler almış.

TRT1:
Seksenler her iki gruptada artmış.Totalde 0,7 artarken A/B'de yarım reytinge yakın artış göstermiş.
Mor menekşeler kötü reytingler alıyorlar.Zaten bu sezon biteceği açıklandı.

FOX:
Fox'un günlük dizileri Deniz Yıldızı ve Unutma Bni çok iyi reytingler alarak zirveye oynamışlar.Beni Affet'i de geçmişler.
Araf Zamanı kötü reytingler alıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Öyle Bir Geçer Zaman ki her iki grupta oranlarını arttırarak zirvede yer aldı. Dün izledim. Güzel bir bölümdü. Tebrik ediyorum diziyi
Reklamlarda Pis Yedili izledimş Yeni halini sevmedim. Sezon atlamış gibi. Yeni müzikleri hiç sevmedim. Diziden soğudum nedense totalde iyi, AB`de yükselmiş. Bir kaç bölüm daha netten izlerim beğenmezsem bırakacam diziyi
Firar bu hafta Totalde yükselerek 3 reytingi geçmiş. Salıya İffet gelmeli. 6 reyting alır kesinlikle
Uçurum geçen haftaki yükselişin ardından yükseldiği oranda düşmüş. Atv diziyi bütütn diziler devam ederken başlatıyor. Koysun Cuma 22:45`e baksın nasıl izleniyor. İllia Hayatı 23.30`da bititrecek
Foxta salı ne olduğunu bilmiyorum. Deniz Yıldızı yüksek oranda yükselmiş.
Beni Affet müthiş gidiyor
Büyük Risk de aynı şekilde Kazanmak İçin Bir Dakikaya rağmen iyi oranlar alıyor

Böylece 3-4 haftalık aranın ardından listelerde tekrar 40 share'ı görmüş olduk, bugün Muhteşem Yüzyıl'dan da aynı başarıyı umut ediyoruz. :)

Kazanmak İçin 1 Dakika uzun süre reklamsız yayınlanmasına rağmen 20 share'ı geçemiyor, yazın tek başına kaldığında pek şansı yok bence.

Öbgzk çok sert yükselmiş.:D

@endgame Muhteşem 40 share alamaz o günler mazi oldu.:D total 11, a/b 14 sabit.

@Revan İffet'in salı günü 6 reyting alması imkansız. Ama cumartesi gününe göre biraz olsun oranlarını arttırabilir.

Büyük Risk a/b'de iyi fakat total'de hala içler acısı.:D

Son düzenleme:
ö.b.g.z açık ara lider ab artıs totaldede var

pis yedili totalde iyi ab artis var

seksenler total ve ab çok iyi

focus film dizileri beni affet deniz yıldızı unutma beni günlük drama olarak adeta destan yaziyolar ilk 10a Kuruldular :)

Star Tv Büyük Risk Final Kısmıyla 11 Share Almıs ab çok iyi gitmis kendide iyi gitmis reytinglerde üst sıralarda yer almıs

Firar 17.Sıraya Kadar Yükselmis Ama Diziyi izlemedigim halde fragmana baktım çakma kvp izleri gördüm herkezde silah firar da bu hafta yabanci dizi efektleri vermisler 3 Reytingi geçmis ab de ise vasat

Fox tv prime time yayınladigi araf zamanı arafa düsmüs olmali listede üst sıralarda yok