İlçemin nüfusu kadar değil çünkü ilcemdekilerin hepsi erkek değilYatağına girdiği erkek sayısı ilçesinin nüfusu Ka serhatin
İlçemin nüfusu kadar değil çünkü ilcemdekilerin hepsi erkek değilYatağına girdiği erkek sayısı ilçesinin nüfusu Ka serhatin
Sakarya'dan tekirdaga genis bir yatak ağın varmışİlçemin nüfusu kadar değil çünkü ilcemdekilerin hepsi erkek değil
Genelde İstanbul ağırlıklıSakarya'dan tekirdaga genis bir yatak ağın varmış
Sen bi ayrı iyi görünmeye başladın gözüme bu aralarRica ederim Dosi hanım, lafı mı olur sizin bizim için açtığınız konuların yanında.
20 yıl sonra çocuklarımız forumda yerimizi aldıklarında @xemrexxx in oğlunun uğraşacağı birisi olması için gerek evet gelenek bozulmasınAnnenin ellerinden öper, senin gibi biri yetiştirdiği için teşekkürlerimi ilet ? Bi de evlensen de nesillere aktarılsa tohumunBelki son nesilsin dinozorlar gibi yok olmanı istemeyiz
Tşşk cnm senin konuyu açan @Sherlock kutlayan kutlamayan kısaca forumda olan erkeklerinde annelerinin gününüde ben kutlarım . Anneler kutsal
Sakarya'dan tekirdaga genis bir yatak ağın varmış
Babası zaten bunu salmış İstanbula yeterki evimden uzak olsun diyip hiç karışmıyormuşİlçemin nüfusu kadar değil çünkü ilcemdekilerin hepsi erkek değil
ben kendim kaçtım ayol onların baskısındanBabası zaten bunu salmış İstanbula yeterki evimden uzak olsun diyip hiç karışmıyormuş
Babanda rahat ettiben kendim kaçtım ayol onların baskısından
Ben rahat ettim asılBabanda rahat etti ?A
numaramı değiştirdim aramasınlar diyeHiç soruyormu eve ne zaman gelecen diye@xemrexxx
Hiç soruyormu eve ne zaman gelecen diye@xemrexxx
tipini değiştirmen lazım bence binlerce kişi tanıyor seninumaramı değiştirdim aramasınlar diye
Benim sermayem tipim asla değiştirmemtipini değiştirmen lazım bence binlerce kişi tanıyor seni
Benim sermayem tipim asla değiştirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?