Bahsi geçen kişiler benim rakibim bile olamaz Atacan’ım.
Tıpkı o deneklerin senin Güzel Günler’ine vurduğu darbe gibi değil mi.Zaten denekler kendisine darbe vurmuş bir de ben vurmak istemem. @Özgür
En azından biz 6 bandına çıktıktan sonra 3'e düşmedik küçük ama kemik bir kitlemiz var.Bahsi geçen kişiler benim rakibim bile olamaz Atacan’ım.
------
Tıpkı o deneklerin senin Güzel Günler’ine vurduğu darbe gibi değil mi.
2.80 yatmışsınız reytinglerde hala benim dizimle uğraşıyorsun. En azından 6’yı görebilecek potansiyeli olan bir dizim var benim hadi sen git önce Güzel Günler’in 3’e çıkması için dua et yoksa final is coming.En azından biz 6 bandına çıktıktan sonra 3'e düşmedik küçük ama kemik bir kitlemiz var.
Fox taki diziyi bende sevdim. @Özgür beyciğim duymasın.Tamperamanli bir iş.Adım farah için sevindim. Fox a can suyu olmuştur. izleyenler sevmiş. Daha çok yükselecektir. Çöp adam yeni diziden baya etkilendi.
Çöp adam tayfası olarak bizler yavaş yavaş farah dizisine geçiş yapacağız galibaFox taki diziyi bende sevdim. @Özgür beyciğim duymasın.Tamperamanli bir iş.
Sana ısınmaya başlamıştım ama sen yakıyorsun. Twitter’da özel burada tüzel.Çöp adam tayfası olarak bizler yavaş yavaş farah dizisine geçiş yapacağız galiba
Birkaç hafta önce 6'ları görürken aniden çöküşe geçme nedeni anlaşıldı.2.80 yatmışsınız reytinglerde hala benim dizimle uğraşıyorsun. En azından 6’yı görebilecek potansiyeli olan bir dizim var benim hadi sen git önce Güzel Günler’in 3’e çıkması için dua et yoksa final is coming.
Birkaç hafta önce 6 aldığında rakipsizdi. Son 2 haftadır da yeni rakip var canım beni buradan vuramazsın.Birkaç hafta önce 6'ları görürken aniden çöküşe geçme nedeni anlaşıldı.
Birkaç hafta önce 6'ları görürken aniden çöküşe geçme nedeni anlaşıldı.
Bu araştırmayı yapan işsiz mi?Birkaç hafta önce 6 aldığında rakipsizdi. Son 2 haftadır da yeni rakip var canım beni buradan vuramazsın.
Ayrıca sen başka işin yokmuş gibi sürekli Çöp Adam etiketinde mi dolanıyorsun. Geçen hafta da edit falan paylaşıyordun. Gizli stalker seni.
Dün akşamki bölüm en iyi bölümlerdendi. İzleyici kaybını önceki senaristlerin bazı şeyleri yazamamasına bağlayabiliriz, hadi şimdi git biraz daha stalkla.
Hayrola hashtag yasağı falan mı var. Arada sırada fikir almak için izlemediğim dizilerin hashtag'lerine biraz bakarım. Tabii konu Sedef'in uğursuzluğuna geldiği için dümeni çevirmeye çalışıyorsun ama durum ortada.Birkaç hafta önce 6 aldığında rakipsizdi. Son 2 haftadır da yeni rakip var canım beni buradan vuramazsın.
Ayrıca sen başka işin yokmuş gibi sürekli Çöp Adam etiketinde mi dolanıyorsun. Geçen hafta da edit falan paylaşıyordun. Gizli stalker seni.
Dün akşamki bölüm en iyi bölümlerdendi. İzleyici kaybını önceki senaristlerin bazı şeyleri yazamamasına bağlayabiliriz, hadi şimdi git biraz daha stalkla.
Hayır sadece Elçin fanı. Berrin sahneleri fazlaydı diye söyleniyorlar ama seyirci yuvası yıkılan evli kadını izlemeyi seviyor zaten neredeyse herkes Berrin’e hak veriyor.Bu araştırmayı yapan işsiz mi?
Ortada uğursuzluk bir durum yok her şey yolunda sen de kudurmana devam et.Hayrola hashtag yasağı falan mı var. Arada sırada fikir almak için izlemediğim dizilerin hashtag'lerine biraz bakarım. Tabii konu Sedef'in uğursuzluğuna geldiği için dümeni çevirmeye çalışıyorsun ama durum ortada.
Günün fıkrasıHayır sadece Elçin fanı. Berrin sahneleri fazlaydı diye söyleniyorlar ama seyirci yuvası yıkılan evli kadını izlemeyi seviyor zaten neredeyse herkes Berrin’e hak veriyor.
Ortada uğursuzluk bir durum yok her şey yolunda sen de kudurmana devam et.
Yorumlara bakman yeterli canım o zaman fıkra değil gerçek olduğunu anlarsın.Günün fıkrası