8 Mart 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları

birisi şöyle birşey yazmış bamsı olayına :A

yahu dizinin bir kaç bölüm öncesinde bamsı kendi hikayesini anlatımıştı ya; ona tuzak kurup zindana atarlar, sevdiği kız zorla başkasına varmak zrnda kalır, bamsıyı herkes öldü zanneder, sonra bamsı kurutulup obaya döner, sevdiği kzıın düğününe gelip onu alır ve ona tuzak kuranlara dünyayı başına yıkar. Hatırladınız mı o hikayeyi. Hah işte senaryo bamsının hikayesini işliyo anlayın daaa
Yazan hayal dünyasında yaşıyor olma ihtimali yok :A

Survivorcuların bana dis vermesi benim için büyük mutluluktur, ne takacam. :A

Ben yine gerçekleri söylemeye devam edeceğim, ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. :)
acun zaten korkusuna buraya gelemiyor ayoll biliyorkı ertuğrulun özetine bile geçilicek :A

Survivor çökmüş. :F :A

15SURVIVOR 8.5TV819:57:3621:38:583.167.48
İşin daha trajik olan kısmı Acun'un Diriliş'in özet yayınlamamasından bile reyting avcılığı yapmaya çalışması. Aklınca o 1 saatte millet Survivor'ı izleyecek ya. Oysa Diriliş'i izleyen kitlenin onunla işi yok. Kısacası her boşluğa gördüğü gibi atlayan insandan farklı bir şey de beklememek lazım. :)

İşin daha trajik olan kısmı Acun'un Diriliş'in özet yayınlamamasından bile reyting avcılığı yapmaya çalışması. Aklınca o 1 saatte millet Survivor'ı izleyecek ya. Oysa Diriliş'i izleyen kitlenin onunla işi yok. Kısacası her boşluğa gördüğü gibi atlayan insandan farklı bir şey de beklememek lazım. :)
Ne güzel konuştun. :A

Dirilişi savunacağın aklıma gelmezdi :A

Halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olan Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan, reytinglere de damgasını vurmuştur. Sonuçta halkın adamı şaşırmamak lazım.

Diriliş Ertuğrul da çok iyi sonuçlar almış ne de olsa halkın dizisi.