8 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Show alacak mı bakalım Karagül'ü bilemiyorum ben riskli olduğunu düşünüyorum nedense.
Gelecek sezon yine bu kafayla giderlese ve Fox'ta devam ederlerse yine düşerler. Senaryo grubunda olumlu yönde ciddi değişiklik yapmaları lazım. İlla transfer olsun demiyorum ben ama Show'un düzelmesi için transfere ihtiyacı var. Bende Karagül olsun diyorum ama illa olsun olsun demiyorum ki haberler geldiği için de istiyorum biraz.

Show Tv alırsa rahatlatır kanalı elbette tabi sıkı bir senaryo şart. Diziyi kolay kolay hiçbir şey deviremez yoksa.

Murat dalkılıç geldi keşke yalan dünya şarkısını söylese

Show Tv alırsa rahatlatır kanalı elbette tabi sıkı bir senaryo şart. Diziyi kolay kolay hiçbir şey deviremez yoksa.
Aynen. AB ile arasındaki farka bakarak anlayabilirsin. Medcezir'i geçemesin ama en azından fark o kadar çok olmasın ki bu da senaristlerin başarısızlığını gösterir. Bakalım neler olacak yeni sezonda dizide...

Aynen. AB ile arasındaki farka bakarak anlayabilirsin. Medcezir'i geçemesin ama en azından fark o kadar çok olmasın ki bu da senaristlerin başarısızlığını gösterir. Bakalım neler olacak yeni sezonda dizide...
Kesinlikle total 11 ise AB en az 8 olmalı.

23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 6.09
2) STAR: 4.74
3) SHOW: 2.98

(@Bully
)