8 Mart 2012 Reyting Tahminleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar gerçekci olalım ö.b.g.z varken maç 8.76 aldı simdi simdi en az 8 en fazla 9 alir

suskunlar 3 4 reyting düser

dediklerine katılıyorum endgame.. ama suskunlar 9 reyting alamaz alacağı reyting 7 civarı maçda 6 civarı reyting alır vadi 9 civarı alır fatmagül 12 civarı alır...

bi dediğin bi dediğini tutmuyo ilk sayfadaki tahmininde suskunlar ve maç vadiyi geçecek demişsin burda tam tersi :D enteresan

bi dediğin bi dediğini tutmuyo ilk sayfadaki tahmininde suskunlar ve maç vadiyi geçecek demişsin burda tam tersi :D enteresan

ilk maç tahminim gönlümde geçen olduğu için biraz abartı olduğu kesin, ama ikinci tahminim daha gerçekçi...

ilk maç tahminim gönlümde geçen olduğu için biraz abartı olduğu kesin, ama ikinci tahminim daha gerçekçi...

iki tahmininde hayal ürünü :D maç 6 reytingden daha fazla alır her türlü vadi 10 reytingin altına düşmez

arkadaslar gerçekci olalım ö.b.g.z varken maç 8.76 aldı simdi simdi en az 8 en fazla 9 alir

suskunlar 3 4 reyting düser

birinci maçta beşiktaş iyi bir sonuç alırsa ikinci maç 10 reytingde alır ama ilk maçın çok seyirci çekeceğini sanmıyorum çünkü ilk maç umut vaad ederse maçı beşiktaş haricindeki herkes izleyebilir ben bile ama ilk maçı izlemeyeceğim benim gibi bir çok kişi olduğunada eminim..

Fatmagül iki gruptada zirvede yer alir. TOTALda mac takip eder onu ve ABde KVP takip eder. Suskunlarda iki gruptada ilk 7de yer alir..