sana iyi seyirlerAra sıra bizdede açılır izliyorum binde birde olsa
neyse bende kaçayım artık duydunuz zilin sesini uyku beni çağırıyor
sana iyi seyirlerAra sıra bizdede açılır izliyorum binde birde olsa
Ana Kadrodan biri ölene kadar devam eder.Ara sıra bizdede açılır izliyorum binde birde olsa
Dün akşam iyidi de Cemal çıkınca daha da güzel olacak (bizimkiler söyletti 😂)
Tez zamanda inşallahDün akşam iyidi de Cemal çıkınca daha da güzel olacak (bizimkiler söyletti 😂)
Ara ara sahnelerine denk geliyorum TV'de bakalım ne olacak ? 😂Tez zamanda inşallah
Cuma olsa da çok farklı almazdı bence yine 3-4 alırdı ama tahmin tabii...Gizli Bahçe'yi cuma gününe koymadığı için pişman mı acaba NOW çok merak ediyorum. Son birkaç gündür sosyal medyada bayağı övülüyor, tekrarları da iyi gidiyor. Eğer cuma günü olsaydı rahat günün ikinci dizisi olurdu hatta AB ve ABC1'de zirveyi zorlardı.
Iyyyy Nurhayat gibi bayılasıca , hortlayacak başka konu mı bulamadın .ssKaç senedir şu gün boş şu dizi gelse zirveyi alır mesajları bitmedi.. Zirvenin sahibi hiç değişmedi Kızılcık Şerbeti tebrikler..
Zamanında Yasak Elma için de aynı şeyler söyleniyordu ama çatır çatır 6 sezon devam etti, aldırma.Kaç senedir şu gün boş şu dizi gelse zirveyi alır mesajları bitmedi.. Zirvenin sahibi hiç değişmedi Kızılcık Şerbeti tebrikler..
Cuma gününe doğru düzgün dizi geldi mi ki zirve değişsin. 2 sezon içinde sadece üç yeni dizi (Gaddar, Kötü Kan, Kara Ağaç Destanı) başladı hiçbiri de yüksek reytinglerle 1. olacak işler değildi.Kaç senedir şu gün boş şu dizi gelse zirveyi alır mesajları bitmedi.. Zirvenin sahibi hiç değişmedi Kızılcık Şerbeti tebrikler..
Ateş Kuşları'nı unutmuşsun @Angelica görmesinCuma gününe doğru düzgün dizi geldi mi ki zirve değişsin. 2 sezon içinde sadece üç yeni dizi (Gaddar, Kötü Kan, Kara Ağaç Destanı) başladı hiçbiri de yüksek reytinglerle 1. olacak işler değildi.
Ateş Kuşları'nı unutmuşsun @Angelica görmesin
Neden demiyorsunGördüm bile ve hiç birşey demiyorum