8 Kasım 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Maria ile Mustafa | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
öğretmen düşük

Tablo geldiğine göre birkaç yorum daha eklemek istiyorum. Öğretmen bir haftalık araya rağmen AB'de yükselmeyi başarıp 5. olmuş sıra olarak kanaldaki çoğu diziden iyi. Baraj'daki taktik uygulansa belki şimdiye AB'de 5 bandına yaklaşmış olurdu ama amaç bir an önce kurtulmak olduğu için şaşırmıyorum artık. Yazıklar olsun.

ÇGH2 daha birkaç hafta öncesine kadar ilk 10'a zor zor giriyordu ne olduysa bir anda toparlandı. Maria ile Mustafa da Total'de MA'nın dibine kadar gelmiş Arıza ve MC yeterken bir de bununla uğraşmayalım. :A

Bir de çok ilginç şekilde tüm perşembe dizileri dün tekrar yayınlamış. Aynı kuşakta tekrarı yayınlanan BZÇ Total'de 22, MD ise 23. olmuş. ABC'de de yarışı MD önde bitirmiş. Alev Alev ise AB'de 26. olmuş ortalık asıl bu hafta karışacak galiba. :A

Arıza yakında total'de zirveyi alabilir.

Öğretmen AB'de 4 reytinge yaklaşarak gayet iyi gitmiş. Haftaya güzel oranlar ile finalini yapar.

Masterchef 9-10 aldığı Pazar gününde 7'ye kadar düşmüş. Sıkıldı aynı şeylerden izleyici. Daha şimdiden 100 bölüm olmuş ve daha var. Bizim burada 1 saatten 30 bölüm sürüyor bir sezon sıkmadan tadında bitiyor.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
MA geçen haftaki boşlukta aldığı oranları bırakmış sadece. Normal oranları ile devam etmiş.

Öğretmen için yorum yapmaya gerek yok. Göz göre göre kıydılar diziye.

Menajerimi Ara düşüş yaşamış ama hala iyi gidiyor. Geçen hafta Öğretmen'in olmamasıyla AB'si oldukça iyi gelmişti. Dün akşamki bölüm de bir iki detay dışında yeni senaristin yazdığı en iyi bölüm olabilir. Bu tatta bölümler yazılırsa güzel gider.

Öğretmen finale 1 kala yükselmiş. Sezon başından beri bol tekrar ve tanıtımla yükselebilirdi... Yazık oldu. Biraz daha dayansaydı FOX, 4'ü çok rahat geçeceğini düşünüyorum. Pazar'a Kefaret'in geleceğini düşünüyorum. Şu an hazır olan tek iş o zaten. Salı başlar diyordum ama Baraj her hafta yükselip Total'de de 5'i gördüğü için bir süre dokunmazlar ona.

Arıza ne uzuyor ne kısalıyor ama oranları gayet de iyi.

ÇGH2 seyircili bölümlere geçtiğinden beri yükseliyor. Sezon başındaki bölümler hem sessiz hem de kötüydü ama şimdi toparlandı.

Maria ile Mustafa bu Total oranları ile ne kadar gider bilmiyorum ama ben 5 bölüm daha devam eder diyorum.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
MA geçen haftaki boşlukta aldığı oranları bırakmış sadece. Normal oranları ile devam etmiş.

Öğretmen için yorum yapmaya gerek yok. Göz göre göre kıydılar diziye.
Öyle oldu harcadılar bizi harcayana bizde harcarız foxa bakmayarak 😅