Ben bire bir aynı gidiyor sanıyordum mesela Günahkar orjinalinin ilk 2 bölümünü kopyalamış diyaloglar falan aynı.Yok ilerki bölümlere bakmadim ayrıntıları sahneler olacak bizimkiler 140 dakika çekiyor genel hikaye tutar anca ayrıntılara bakma
Diziyi uzatinca değişiklikler oluyor . med yapım daha bire bir gidiyor onlar kopyalama konusunda artık üstat)))Ben bire bir aynı gidiyor sanıyordum mesela Günahkar orjinalinin ilk 2 bölümünü kopyalamış diyaloglar falan aynı.
Derdi programı herkes izlemeyi bıraksın da Show'da tutmasın bu kadar basit.Allahım güleyim mi ağlayım mı bilemedim. Arkadaşım Hoşgeldin 23.17`de başlamış, üstüme toprak atın. Ya senin derdin ne Kanal D cidden merak ediyorum. İyice vefasız oldun, bu program 9 reyting ile Vadiye kafa tutup seni A/B`de zirveye çıkartmadı mı? 4-5 reyting için harcıyorsun programı...
Bu sene iyice acımasızlaştı. Her sene biraz olsun vefalıydı, en azından 3 reyting alan diziyi harcıyordu. Şimdi 5 reyting ortalamayı tutturamayan postalanıyor.Derdi programı herkes izlemeyi bıraksın da Show'da tutmasın bu kadar basit.
Bu Kanal D'nin yöneticilerini televizyon dünyasından uzaklaştırmak lazım. Bu kadar berbat yöneticilik olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?