8 Kasım 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok ilerki bölümlere bakmadim ayrıntıları sahneler olacak bizimkiler 140 dakika çekiyor genel hikaye tutar anca ayrıntılara bakma
Ben bire bir aynı gidiyor sanıyordum mesela Günahkar orjinalinin ilk 2 bölümünü kopyalamış diyaloglar falan aynı.

Ben bire bir aynı gidiyor sanıyordum mesela Günahkar orjinalinin ilk 2 bölümünü kopyalamış diyaloglar falan aynı.
Diziyi uzatinca değişiklikler oluyor . med yapım daha bire bir gidiyor onlar kopyalama konusunda artık üstat)))

İki haftadır kertenkeleye karşı açılan karalama kampanyası diziye iyi yönde etki yaptı. İnsanlar bu kadar eleştirilen diziyi merak edip izlediler, sonucunda da eğlenceli bir yapım olduğundan ve eleştirilerinde yersiz olduğunu gördükleri için diziye takıldılar. Bu tempoyu kaybetmezlerse ortalama reytinglerinin bu civarlarda kalıcı olacağını düşünüyorum.

Güllerin Savaşı ve Kertenkele dizileri iyi reytingler alarak kanallarını memnun etmiş.
Bu Tarz Benim'de iyi reytingler almış.

Abi burda yaptığım bi yorumda aynen şöyle demiştim bu dizi ilk 13 bölümü göremez diye. Valla fena yanılttı Kertenkele. Helal olsun

Çok geç kaldım yorumda ama hiç yoktan iyidir.

Okan Bayülgen'in yeni programı Dada bence hiç fena başlamadı. Format olarak, dekor olarak Okan yeniden bence üst seviyeye çıkmış, reyting olarak da karşılık bulacağını düşündüm ama sonuç hüsran olmuş. Okan Bayülgen devri gerçekten geçmiş galiba.

kertenkele atv kanalında karadayıdan sonra en yüksek reyting alan 2.dizi konumunda ama ben kesinlikle düşüceklerini düşünüyorum baskıda çook var üstlerinde🙂🙂🙂🙂

Kertenkele gibi bir dizi bu sistemde 6 reyting alıyorsa bana başka laf düşmez.

Allahım güleyim mi ağlayım mı bilemedim. Arkadaşım Hoşgeldin 23.17`de başlamış, üstüme toprak atın. Ya senin derdin ne Kanal D cidden merak ediyorum. İyice vefasız oldun, bu program 9 reyting ile Vadiye kafa tutup seni A/B`de zirveye çıkartmadı mı? 4-5 reyting için harcıyorsun programı...

Derdi programı herkes izlemeyi bıraksın da Show'da tutmasın bu kadar basit.

Bu Kanal D'nin yöneticilerini televizyon dünyasından uzaklaştırmak lazım. Bu kadar berbat yöneticilik olmaz.

Derdi programı herkes izlemeyi bıraksın da Show'da tutmasın bu kadar basit.

Bu Kanal D'nin yöneticilerini televizyon dünyasından uzaklaştırmak lazım. Bu kadar berbat yöneticilik olmaz.
Bu sene iyice acımasızlaştı. Her sene biraz olsun vefalıydı, en azından 3 reyting alan diziyi harcıyordu. Şimdi 5 reyting ortalamayı tutturamayan postalanıyor.

Sen o saate dizi/program koyuyorsan izlenmez tabii ki. Yalan Dünya da Arkadaşım Hoşgeldin de seni idare eden jokerlerin. Onlara öncelikli PT1 şansı tanımıyor zaten yazıklar olsun.

Ya erken başlat onları iyi gitmezlerse saatini değiştir. Ya da tüm yeni dizilerini yayına sok, tutmayanların yerine getir. Böyle yaparak hem eski jokerlerini, hem yeni dizilerini harcıyor...

Artık gerçekten Kanal D`de tuttuğuna emin olmadan bir dizi izlemem.