Görüş Günü Kadınları direnişine Karagül etkisi bile yaramadı.Dizi bitmiş hadi geçmiş olsun.
öyle bir dizi varmıydı?
konusu neyki cezaevi önünde bekleyen kadınlarımı anlatıyor?
Görüş Günü Kadınları direnişine Karagül etkisi bile yaramadı.Dizi bitmiş hadi geçmiş olsun.
öyle bir dizi varmıydı?
konusu neyki cezaevi önünde bekleyen kadınlarımı anlatıyor?
Bu sefer ciddisin anlaşılan.Fox'ta çıkıyordu.Eylül'de başladı.Pazartesi yayınlanıyordu tutmadı Cuma'ya geçti ama işler nafile.
Konu hapishaneye giren eşini çocuğunu bekleyen 4 kadını anlatıyor.
gerçekten izlemedim duymadım zaten fox daysa izlememem normal
konusu tahmin ettiğim gibiymiş ?
Sadece Müzikleri güzel birde Kadroda sevdiğim isimler Var.Yıldız Çağrı Atiksoy ve Nesrin Cevadzade birde Şenay Gürler'i severim.
aynen nesrin ve elveda rumelide aleks karakterinde oynayan arnavut vatandaş iyi oyuncudur şansızlığı iddialı diziler oynayamaması
Çok süperdir.Sert rolde süper gidiyor Nesrin.Bu dizideki rolüne çok iyi yakışmış.
selvi boylum dizisindeki oynak aldatan kadın rolündede iyiydi
Onu pek izlemedim ben.Bilemeyeceğim.
samanyolunuda izlememişsindir sen
İzledim orada Melek'i oynuyordu ama sonlara doğru bıraktım Bir adamla ilişkisi falan vardı baya saçmaladı.
selvi boylum dizisindeki oynak aldatan kadın rolündede iyiydi
pazar gününe geldik loİzledim orada Melek'i oynuyordu ama sonlara doğru bıraktım Bir adamla ilişkisi falan vardı baya saçmaladı.
pazar gününe geldik lo
pazar gününe geldik lo
o diziyi batıran özcan denizdir balta gibi adam ondan oyuncu yaratmaya çalışanlar suçlu
içmeden sarhoş olmuşnuz bilebiz sonradan açılıyoruz, konu ne kadar beklerse o kadar kıymete biniyor şarap gibi
Cuma az konuşmuşum telafi ediyorum.
Evet Özcan'ı bende sevmiyorum ama sevenide çok.Batırmış olamaz.
içmeden sarhoş olmuşnuz bile
nesini irdeliyonuz kişarkıcı olarak sevsinlerde oyunculuk vatandaşın alanı değil olmuyor o işlere
özcanı irdeliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?