8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

F.Bahçe maçının ilk verileri gelmeye başladı. Maç şu an totalde 7.80, AB'De 8 ratingle izleniyor

gerçekçi olalım biraz yok öyle bişey

- - - Ekleme - - -

12 dk falan yok istersen kendin bak her hafta böyle en kısası böyle oluyo 20.00-20.09 20.53-21.00 bu en kısası kesin

Bu daha olası, ATV tanıtımlarla 15 dakikaya kadar uzatıyor bazen, bu belki olabilir 1 dakika daha kısaltırsan...

15 dakikayı geçen kanal görmedik henüz...

ben akşam vadi kaçmaz diyen görüyom da akşam umutsuz ev kadınları kaçmaz diyen bi erkek görmedim görsem karambol yaparız kesin :d

Bugün Umutsuz dip yapar, diğerleri pek değişmez. Komedi maçtan çok etkilenir, üstelik Umutsuz erken bittiği için nerdeyse tamamı maçın karşısına geliyor...

atv kanalı açık kalmış öylesine dalmışım nete..... bir baktım ekrana parlak polat elinde bazuka dağları deliyor :)

karşısındaki kişi şirin olsa anlayacağımda öyle bişeyde yok.. diziyi izleseydim konuyu anlardım şimdi tahmin yürütüyorum bizim polat burdan suriyeye tunel kazıyor sanırım :))

vadi 10 dk reklamla iyi işte maç sazı eline aldı ilk yarı fazla yükselmezse 2.yarı vadi karşısında hiç yükselemez

ben akşam vadi kaçmaz diyen görüyom da akşam umutsuz ev kadınları kaçmaz diyen bi erkek görmedim görsem karambol yaparız kesin :d

Ben gördüm bu forumda geçen yıl, çok izlendiği zaman erkekler de izliyordu baya, sadece kadınlar da oynamıyor dizide takas bu arada. :)

- - - Ekleme - - -

Ben gördüm bu forumda geçen yıl, çok izlendiği zaman erkekler de izliyordu baya, sadece kadınlar da oynamıyor dizide takas bu arada. :)

atv kanalı açık kalmış öylesine dalmışım nete..... bir baktım ekrana parlak polat elinde bazuka dağları deliyor :)

karşısındaki kişi şirin olsa anlayacağımda öyle bişeyde yok.. diziyi izleseydim konuyu anlardım şimdi tahmin yürütüyorum bizim polat burdan suriyeye tunel kazıyor sanırım :))

şirin teröristlere çıkıyor yol :d

vadi devre arasında başlarsa çok iyi olur ya da 21.45

Evet maç daha ilk ortalamalarda 9.54 reyting almış tebrikler.
Kurtlar Vadisi Pusunun özeti 3.62 reyting almış 10 dakikası reklammış.
Umutsuz Ev Kadınlarının özeti 3.43 almış geçen haftaya göre baya artmış.

Kurtlar'ın total grubundaki özeti 4 ratingle izleniyor. AB'de Kurtlar 3.20

Xemrexx hemen sevinme:d10 dk reklamla süper gitmişiz.İnşallah Maç Bitene Kadar Reklam Olur.Maç Bittikten Sonra Başlar Yeni Bölüm.Emre Maç Bitince Burada Ol😉