8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Ya tartışma nerden nereye gelmiş vallahi yazıklar olsun hrle buna müsade eden yönetime yazıklar olsun. Forumun kalitesi sıfır

Takas o zaman sana bi soru.

Aşkı Memnu fenomenmiydi?

tartışmayı bilmeyip bir çarşambaya bir cumaya atlayanlara her konuda şike ve berene gelenlere sor yasin
fazla uzaklaşma çok yakınsın o kişilere

Perşembe akşamları izlenecek bisey yok , UEKnı izliyorum belki ama şöyle iyi bir dizi gelsede izlesek bir tek perşembe günü izlenece pek bişey yok , konu 1000.mesaja yaklaşmış 63.sayfa olmuş bu rekor galiba.

YORUMUM;
KVP her 2.gruptada yükselmiş totalde 12,85 reytingle zirvede , ab grubunda 10 reytingi geçerek 3.sırada yer almış.
Maç totalde ort. 10 reyting almış , abde ort. 12 reyting alarak zirvede yer almış.
UEK totalde 4,45 reytingle 7.sırada , abde 5,72 reytingle 5.sırada yer almış.
Fear Factor totalde 32. , abde 36. sırada yer alarak kötü başlamış.
Beni şaşırtan ise Büyük Risk totalde 3,62 ve 2,35 reyting alarak ort. 3 reytingle normal gitmiş , abde ise 7,14 ve 4,01 reytingle ort, 5,5 reytingle baya iyi gitmiş.

Takas o zaman sana bi soru.

Aşkı Memnu fenomenmiydi?

tabiki değildi fenomen.senaryo kitaptan alıntı ana hatları orda yani senaryo kalitesi yok.dizide reyting için sürekli sevişme öpüşme yapılmıştır böyle fenomen olunmaz.insanların ahlakını bozmaya yöneliktir yegen yengesine göz dikiyo falan.yani fenomenlikle uzaktan yakından alakası bile yok

- - - Ekleme - - -

ne zaman ki vadinin büyüklüğü gelmiş geçmiş en büyük dizi olduğunu kabul etmeyenler saygı duyar o zaman kalite artar forumda

Ezelde zaten hiç yoktu öpüşme değil mi?

Ayrıca Aşkı Memnu kalitesinde 2. dizi bulunmaz. Aşkı Memnuya fenomen değil diyorsan zaten tartışmak anlamsız

senaryo olmadan 79 bölüm süren dizi bravo aşk-ı memnuya senaryo olmadan süper derece de konuşuldu tartışıldı
(takas mantığına gööre)

ne kalitesi ne fenomeni kurtlar vadisi kalitesinin yanından geçemez 10 yıl geçmiş sen dünkü bölümü izle de kalite nedir öğren kalite şık giyinmek orasını burasını açmak öpüşmek demek değildir

- - - Ekleme - - -

ne kalitesi ne fenomeni kurtlar vadisi kalitesinin yanından geçemez 10 yıl geçmiş sen dünkü bölümü izle de kalite nedir öğren kalite şık giyinmek orasını burasını açmak öpüşmek demek değildir

- - - Ekleme - - -

http://www.youtube.com/watch?v=oRJF2xHLS20

efsane budur... fenomen budur...
filmi rekor kıran tek dizi

4 buyuk risk final star tv 08.11.2012 19:41:35 19:45:27 7,14 21,54

aga bi kere vadiyi öv kafamı kırcam ne anlıyon şu stardan yav büyük riski övüyo adam

agb nin şike mi yaptıgı dyoksa tiak başkanın deği gibi uyarılarımza ragmen açıga çıkan 800 denegi değiştirmemesi ve %30 denegin aletinin bozuk olmasından mı dolayı agb dogru ölçmüyordu. bakın işte agb nin son ölçümleri

TARIH 20/10/2011
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE BOLUM (R) AMR % SHR %
1 FATMAGUL''UN SUCU NE KAND 20:59:51 1:41:45 1 14,44% 37,65%
2 FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET) KAND 19:59:23 0:46:30 1 8,67% 23,77%
3 KURTLAR VADISI PUSU TNT 20:57:36 1:30:10 1 7,97% 20,72%

birileri maç var derse maçsız

ARIH 27/10/2011
HEDEF KITLE A/B
1 FATMAGUL''UN SUCU NE KAND 21:00:01 1:30:27 1 16,58% 41,08%
2 FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET) KAND 19:59:23 0:49:41 1 9,14% 24,00%
3 KURTLAR VADISI PUSU TNT 20:52:15 1:39:57 1 5,85% 14,56%

kurtlar 14 sharede
)))))))

başka bir maç olmadıgı hafta

TARIH 10/11/2011
HEDEF KITLE A/B
1 FATMAGUL''UN SUCU NE KAND 20:59:18 1:32:10 1 16,39% 41,70%
2 FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET) KAND 19:59:56 0:45:17 1 10,36% 28,69%
3 KURTLAR VADISI PUSU TNT 20:56:47 1:45:06 1 6,75% 17,38%

bu sonuçlarla şimdi kıt notlu tns nin sonuçlarına bakınca agb de ciddi ciddi problem var

ben daha öncede yazdım kurtlar hükümet politikaların yaklaşınca ( ergenenokon operasyonu başlayınca kurtlar çark etti
)) ) reytingleri yavaş yavaş düşürüldü.. ama daha öncede ergenokoncuların piyanu oldugu ulusalcılık yaptıgı dönemde en dandik bölümleri 20 reyting görürdü..

ben iki sonuca da inanmam çünkü bir saate bozuk diyorsan kimse dönüp o saate bakmaz

reklamlarda reytingleri artan tek dizi fatmagül

fatmagül tost yapmış vadiyi
vadinin reklamının maçı geçtiğine inanıyosunuz da fgsn niye reklamda rtmasın

Bence bu tartismalara bir nokta koymak gerekir.

- Beren Saat gercekten cok iyi bir oyuncu bunu kendisi gecen 3-4 sezonda ispatladi ama sadece iyi bir oyuncuyu Kurtlar Vadisi gibi fenomen haline gelmis bir dizinin üstünde tutmak ne kadar dogru acaba?

- Bazi Arkadaslar Kenan Imirzalioglu nu begenmiyormus. Aslinda onlara cevab vermek bile mantiksizlik olur ama neyse. Kendileri Karadayi nin 15 dakikasini izlerlerse bir oyunculuk nasil tavan yapar anlarlar. Eger kendisi iyi bir oyuncu olmasaydi halk tarafindan bu kadar benimsenmezdi. Bu arada Ezel in ilk sezonunda aldigi ödüller saymakla bitmez.

- Bazi arkadaslar Vadi nin rakibi yok demis ama Persembe günü TRT1 de yayinlanan ZKFO adli dizi Carsamba günü yayinlanan Sakarya Firat tan iki grubtada fazla reyting aliyor ( bunu bir Sakarya Firat fanatigi olarak söylüyorum ). Bu hafta dizi bir düsüs yasamis ama FB macinin etkisi var. Kanal D de yayinlanan UEK Total de Kuzey Güney ile nerdeyse ayni Reytingi aliyor. Daha gecen Haftaya kadar Twitter efsanesi Suskunlar vardi ( Hatta bazi arkadaslar Suskunlar Vadi yi ezecek diyorlardi, arkadaslarin ismi de aklimda
). Neyse asil mesele su rakip makip önemli degil diziyi izlemek isteyen izler, mesela Carsamba günleri Sakarya Firat bittikten sonra MY veya KG 5-6 Reyting yükseliyorlarmi? Hayir. Gecen sezon Vadi olmadiginda FGSN de ciddi bir yükselis oluyormuydu? Hayir. Ayni sekilde FGSN olmadiginda Vadi de yükselis oluyormuydu? Hayir. Kimse burda kendi kendini kandirmasin. Total de Vadi AB de MY su anda Türkiye nin en fazla izlenen Dizileri. Ha Intikam gelince ne olur? Bence Vadi iki grubtada düsüs yasamaz asagi yukari ayni Reytinglerde kalir cünkü Vadi izleyen Intikam izlemez, Intikam izleyen seyirci Vadi izlemez, cünkü konu olarak ikisinin arasinda daglar var. Ama sunuda yine belirtmek istiyorum AB grubunda Intikam zirveyi alabilir cünkü AB de 10 Reytingin üstünü alan her dizi KVP yi gecer cünkü KVP nin AB deki kemik izleyicis 9-10 Reyting dir su anda. Arada bunun üstüne cikabilir ama onlar istisna cok önemli birsey olursa olur mesela Memati nin cenazesi.

- Bir anlamadigim konuda su. Kurtlar Vadisi 10. Sezonunda hala 12-13 Reyting alarak en fazla izlenen dizi oluyor ama bazi arkadaslar hala elestiriyor sanki ellerinde daha iyi reyting alan bir dizi var. Soruyorum Reytingleri kötü mü diye, Hayir diyor. Eee senin derdin ne deyince Senaryosu kötü diyor, nerden biliyorsun hani sen Vadi izlemiyordun yoksa izliyormusun deyince hayir izlemiyorum sadece 5 dakika bir göz attim diyorlar. Ya Allah rizasi icin bir insan 5 dakika bir diziyi izleyip Senaryo kalitesini nasil anlayabilir?
Sonra söyle böyle mantiksizliklar oluyor diyorlar. Eee olabilir bu bir dizi ve baslarkende tamamen hayal ürünü yaziyor burda olmayacakta nerde olacak? ama bunu diyen arkadaslar Rambo yu, Terminatör ü ve diger Hollywood filmlerini hayranlikla izliyorlar....

Elimden geldigince birseyleri anlatmaya calistim. Türkcemde bir yanlis varsa kusura bakmayin Almanyada dogdum büyüdüm ve yasiyorum. Evet bazen bizim vadiciler de yanlis konusuyor ve abartiyor ama digerlerininde onlardan asagi kalir yani yok.

@yasin trt nin şişirilmiş reytinglerini kaaale almadığım için o kısma cvp vermicem
vadi başaroıldır vadi kadar çöok izlenen belgesel yoktur türkiyede

kenan aynı rolllere sıkışmıştır mesela asla çok güçlü olmaz hep aşkı zayıf yönünü ortaya çıkarmıştır tüm dizilerinde
ramboyu vadivciler hayranlıkla izleyebilir aynı senaryo hemen hemen acı yok ölüğm yok

Bence SBT nin Reytingleri sisirme degil yani TRT ye torpil gecmiyorlar. Cünkü benim etrafimda Sakarya Firat, ZKFO ve Seksenler gercekten cok izleniyor ve bu dizilerin sanal ortamda hayran kitlelerine bakarsa nalarsin saten Sakarya Firat gibi bir Asker dizisi Face 350.000 e ulasmis bence bu bir asker dizisi icin rekor.

SBT TRT ye torpil yapsaydi Leyla ile Menun gibi sosyal Medya da fenomen olmus bir diziyi 1.5 Reyting de birakmazdi. Hadi onu gectim 85. yapmak yerine ilk 50 ye sokardi. Mesela bu sezon bircok dizi basladi TRT de ama birtek ZKFO tuttu, Bir zamanlar osmanli bile özcan denize ragmen ilk 40 a giremedi. Ben sahsen SBT nin sike yaptigina inanmiyorum ama denek secimlerinin cok dogru oldugunada inanmiyorum.

sbt diğer şirketlere göre ayar veriyo kabul görmek için

her diziyi şişirselerdi direkt anlaşılırdı
sakarya fırat dışında yüksek reyting alan dizileri özellikle ab şişirme yapıyor seksenler ab de nerdeyse öbgz yi vadiyi geçcek bu gerçeçkçi mi sence?

- - - Ekleme - - -

rambo da başrol anakrakter kim vadiede kim polat sdda rambo gibi ölmüyor