Sorunun varsa ilet yöneticilere sorunun kendin çözemezsin değil mi
- - - Ekleme - - -
Pazartesi için değiştirse ne değiştirmese ne küfür edipte mi değiştiriyor hayır. Ee davanız ne ?
madem senin için önemli değil niye girdin konuya kardeş
Sorunun varsa ilet yöneticilere sorunun kendin çözemezsin değil mi
- - - Ekleme - - -
Pazartesi için değiştirse ne değiştirmese ne küfür edipte mi değiştiriyor hayır. Ee davanız ne ?
Mesajlarımı çarpıtma benim için önemli değil demedim ben sana. Ayrıca sorununuz ne ise şikayet et .madem senin için önemli değil niye girdin konuya kardeş)))))
madem senin için önemli değil niye girdin konuya kardeş)))))
mac vadiyi gecmis. beklezdim
Abde geçmiş umutsuzla veda ilk 100 zor girmiş
Mesajlarımı çarpıtma benim için önemli değil demedim ben sana. Ayrıca sorununuz ne ise şikayet et .
Konu amacından çıkmasın polemiğe girmiyorum.
Ben revan mesajı değiştirdi dedim beyazsoyun değiştirdiği yazmıyodu yani suç yok bende
Şimdi diyorsunki konuyu önemsememişim. Ama ben diyorumki siz pazartesi hadi onu geçtim salı bile şikayet etmemişsiniz. Olayı şu an çarpıtmanın gereği yok ve şu an bile şüphen varsa şikayet et diyoruz. Durduk yere ortada neden yokkken aynı cümleleri yazdırıyorsun bana ."Pazartesi için değiştirse ne değiştirmese ne "
bu cümleden ne çıkıyor bu konu önemsiz diyorsun işte madem önemsiz konuya niye girdin biz aramızda konuşurduk))))))
Furkan kendinle çelişme vadi total zirvede fener maçına rağmen veda ölmüş
yazılarımı okumadan mı yazıyon ya ben şikayet etmeyeceğim diyorum hatta ben revan mesajı değiştirmiş mi diye bak demiyorum ki sana .sen mesajlar kısa sürede değiştirilise değiştirildiği gözükmez dedin bende sana madem modsun yazısyı kendi yazımı değiştirmişmiyim bak dedim . konuyu uzatan sensin hem konuya giriyon hemde yardımcı olmuyon . amlamadık biz sizi
Şimdi diyorsunki konuyu önemsememişim. Ama ben diyorumki siz pazartesi hadi onu geçtim salı bile şikayet etmemişsiniz. Olayı şu an çarpıtmanın gereği yok ve şu an bile şüphen varsa şikayet et diyoruz. Durduk yere ortada neden yokkken aynı cümleleri yazdırıyorsun bana .
ezeli mi taklit etmiş anlamadım :ÇDfenerin maçı iddialı değildi zati 2-0 olmuş fener sıkıcı oyununu oynuyor yenecegı belli 60 dan sonra kim izler.. şöyle fener tur atlasın ozaman kurtları gerek))
bu arada polat ucuz ezel yöntemleriyle kurtuldu)) ezel ne dızıymıs be))) herkese ilham oldu.
ezeli mi taklit etmiş anlamadım :ÇDfenerin maçı iddialı değildi zati 2-0 olmuş fener sıkıcı oyununu oynuyor yenecegı belli 60 dan sonra kim izler.. şöyle fener tur atlasın ozaman kurtları gerek))
bu arada polat ucuz ezel yöntemleriyle kurtuldu)) ezel ne dızıymıs be))) herkese ilham oldu.
fear factor cokta kotu gitmemis aslinda
- - - Ekleme - - -
Fener bahceyla vedanin alakasi yokki. aadece dedigom macon kvpyi gecmesi ve ben de bunu beklemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?