8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Takas , ben geçen hafta vadinin tüm reklamlarını yani dizi fragmanlarınıda ekledim galiba 54dk. çıktı yani 1 saat falan vermiyo.

O 54 dk komple dizi başından sonuna kadar aldıgı tüm reklamları içeriyor.Yani verilen dizi fragmanlarıda içerisinde.
Evet Vadi çok bölünüyor ama reklamları kısa tutuyorlar sonuç olarak 54dk reklam alıyor.Ben çok reklam verildiğine birşey demiyorum.Sonuand orğu atv paso reklam basıyo zaten.Ama açık ara lafına takıldım.Yalan Dünya falanda 50ya yakın reklam veriyor mesela

my mesela 43 dk falan veriyo galiba bugün maç var paşa paşa reklamları azaltmak zorundalar
ama maç bittikten sonra basarlar yine reklamı

17:00 - 18:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
4.73 , 2) STAR: 4.68 , 3)
KANALD: 4.34

vadi geç başlarsa düşmesi söz konusu olmaz ne kadar geç başlarsa o kadar artar

Vadiye bu yıl cesaret geldi sanki. Eskiden olsaydı maçlar varken yayınlanmazdı. :joyous:

aga geçen de 21.45 de başalayacak dedik normal saatte başlattılar ister istemez maç vadiyi etkiliyo çünkü ikisi de erkek işi açık ara mesela maç olmasa vadi yükselir vadi olmasa maç ama ikisi de birbirini yiyo fb maçları totalde bölünmese 12 bile alamıyo geçen vadiyle çakışınca vadi yemişti çakıştığı sürede

Vadi tam saatinde başlasın, geçen sefer eline yüzüne bulaştırdı Atv bu işi.

aga aynen he o da var geçen geç başlatalım diye rezil ettiler kendilerini 21.15 de reklamla başlattılar maçın en heycanlı yerinde reklam verdiler

fb maçları izlenmiyor vadi açık şekilde zirvede yer alır totalde ab de kan kaybeder

vadi geç başlarsa düşmesi söz konusu olmaz ne kadar geç başlarsa o kadar artar

evet bencede haklısın gece 02 de yayınlasalar ne biçim reyting alır
) vadiyi o saate koysunlar karşısında rakip olunca pek iş yapamıyor
)

xemrexx açık ara zor biraz bölünüyo bi de

- - - Ekleme - - -

xemrexx açık ara zor biraz bölünüyo bi de

aga maç bu her türlü izlenir

zaten ancak limassollarla oynarsınız siz