8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

uek ömaçın bitimini bekledi hemen diziye başladı :)))) sanırım kurtlar diziye geç başlayacak maçın sonranına dogru kendini atacak gibi gözüküyor. 12 dakikalık reklamı maça denk getirecek kesin

Endgame, reklam sınırını tabiki aşamaz ama Atv kendi yapımlarını da çok fazla tanıtıyor, yani Vadi'nin 1 saat içinde yayınlandığı dakika diğer dizilere göre daha az oluyor. :)

Kanal tanıtımı nedeniyle 15 dakikaya kadar çıkıldığını söylemiştim önceki mesajlarımda. Ama takas'ın idia ettiği dakikalar çok fazlaydı, bu mümkün değildi...

Tanıtım için de br sınır var bu arada bildiğim kadarıyla ama o sınır kaç program tanıttığınla ilgiliydi yanılmıyorsam, tanıtımların süresine bakılmıyordu. Örneğin 1 saatte 3 tanıtım yapılabilir gibi...

Yav Hehe:d

- - - Ekleme - - -

Sen Vadi izlemeye ne zaman başladın:d

siz burda vadi'nin jenerik muzik sayilarina kadar konustugunuz icin ezber oldu malefes, kiymetli zihnimde vadi ezberleri var sizn yuzunuzden ama hemen siliyom onlari :d bak suanda mesela algoritma caliscam ve kvp zerresi kalmiycak aklimda.. :d

vadi 20.50 de jenerilk girer 21.02 ye kadar 12 dk reklam desen 21.02 sonra bşalarsa korkaklık yapmış olacak :D

Maçın ilk devresi 12 rating almıs cok iyi. denz yldızıda 4 rating almıs maça ragmen tebrklerr.

ne korklığından bahsediyon strateji yapıyo 10 dk geç başlayacak sadece

off çalan müziğe bak bu nedir yav müthişşşşşşşşşşş :D

ATV taktikle Vadi'yi geç saate atıyor. Daha önce Huzur Sokağı'na da yapmıştı. Yalnız prime-time'ı kaybediyor bu davranışıyla biraz...

Kanal tanıtımı nedeniyle 15 dakikaya kadar çıkıldığını söylemiştim önceki mesajlarımda. Ama takas'ın idia ettiği dakikalar çok fazlaydı, bu mümkün değildi...

Tanıtım için de br sınır var bu arada bildiğim kadarıyla ama o sınır kaç program tanıttığınla ilgiliydi yanılmıyorsam, tanıtımların süresine bakılmıyordu. Örneğin 1 saatte 3 tanıtım yapılabilir gibi...

Biliyorum onda da sınır var ama sınırı zorluyor ATV, tam olarak ne kadar reklam verdi bilmiyorum, lakin 15'i geçmiştir. :)

kalite tavan yapıyo vadide inanılmaz müthiş süper bee

strateji niye yapılır bir amacı olması lazım takas kayıp yaşamaktan korktuğundan strateji uygulanır genelde bakınız :vadi