efsane dziiyse izleyicisi sabittir maç vız gelirmaça reklama ve özete rağmen anladın
Aga Seksenlerde Ergun Plak Kullanıyor Bende Bilmiyomaga ranza derken ne diyon anlamıyon ranza ne
Endgame, reklam sınırını tabiki aşamaz ama Atv kendi yapımlarını da çok fazla tanıtıyor, yani Vadi'nin 1 saat içinde yayınlandığı dakika diğer dizilere göre daha az oluyor.
Yav Hehe
- - - Ekleme - - -
Sen Vadi izlemeye ne zaman başladın
Kanal tanıtımı nedeniyle 15 dakikaya kadar çıkıldığını söylemiştim önceki mesajlarımda. Ama takas'ın idia ettiği dakikalar çok fazlaydı, bu mümkün değildi...
Tanıtım için de br sınır var bu arada bildiğim kadarıyla ama o sınır kaç program tanıttığınla ilgiliydi yanılmıyorsam, tanıtımların süresine bakılmıyordu. Örneğin 1 saatte 3 tanıtım yapılabilir gibi...
ATV taktikle Vadi'yi geç saate atıyor. Daha önce Huzur Sokağı'na da yapmıştı. Yalnız prime-time'ı kaybediyor bu davranışıyla biraz...
Muhteşem Yüzyılda da dün strateji uygulandı.Hürrem İntihar mı etmiş ne etmiş Bu da reyting amaçlıstrateji niye yapılır bir amacı olması lazım takas kayıp yaşamaktan korktuğundan strateji uygulanır genelde bakınız :vadi
strateji niye yapılır bir amacı olması lazım takas kayıp yaşamaktan korktuğundan strateji uygulanır genelde bakınız :vadi