8 Kasım 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 1 8.3%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 7 58.3%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 2 16.7%
  • Papatyam (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Komedi Dükkanı - Tekrar (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Öyle Bir Geçer Zaman Ki yayin hayatinin en düsük reytinglerini almis, fakat bunda bayramin etkisi var.. Ama bunu da belirtmek isterim dizi geçen sezonki performansindan biraz uzakta bence.. Mesela ben diziyi geçen sezon kaçirmadan izliyordum fakat bu sene artik ayni heyecani yasayamiyorum dizide..

Pis Yedili Show Tv için yine iyi gitmeyi basarmis, bu dizinin gelecegi parlak gözüküyor simdilik..

Varmisin Yokmusun ise de çok da kötü gitmis, gayet iyi gitmis diyebiliriz. Özellikle son kismi iyi izlenmis.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yayin hayatinin en düsük reytinglerini almis, fakat bunda bayramin etkisi var.. Ama bunu da belirtmek isterim dizi geçen sezonki performansindan biraz uzakta bence.. Mesela ben diziyi geçen sezon kaçirmadan izliyordum fakat bu sene artik ayni heyecani yasayamiyorum dizide..

Pis Yedili Show Tv için yine iyi gitmeyi basarmis, bu dizinin gelecegi parlak gözüküyor simdilik..

Varmisin Yokmusun ise de çok da kötü gitmis, gayet iyi gitmis diyebiliriz. Özellikle son kismi iyi izlenmis.

Birkaç bölümdür öyleydi ama dünkü bölüm gayet güzeldi bence dünkü bölümü izledin mi sen izlememişsindir bile doğru düzgün :D

bak hacı o bölümün iyi olup olmaması dizinin reytinglerini artırıp düşürmez bir kaç dizi var çok kötü reytingleri yüksek
geniş aile,leyla ile mecnun gibi diziler de komedi'nin kralı olduğu halde reytingleri ortada:)
tabi bayramın çok büyük etkis var haftaya yorum yaparız:)

bak hacı o bölümün iyi olup olmaması dizinin reytinglerini artırıp düşürmez bir kaç dizi var çok kötü reytingleri yüksek
geniş aile,leyla ile mecnun gibi diziler de komedi'nin kralı olduğu halde reytingleri ortada:)

Hacı dizi biraz sıkıyordu ama dünkü bölüm süperdi :D

Birkaç bölümdür öyleydi ama dünkü bölüm gayet güzeldi bence dünkü bölümü izledin mi sen izlememişsindir bile doğru düzgün :D

Izledim, ama dizi beni eskisi gibi heyecanlandirmiyor.. Ama su an Türkiye'nin en çok izlenen dizisi.. Bunu unutmayalim..

Izledim, ama dizi beni eskisi gibi heyecanlandirmiyor.. Ama su an Türkiye'nin en çok izlenen dizisi.. Bunu unutmayalim..

Bence sende bir sorun var :D

bak bir site var isim vermeyeyim Türkiye'nin en büyük dizi sitesi sen de bilirsin zaten haftalardır diziyi sertçe eleştiriyorlardı ama dünkü bölümü çok beğenmişler.

Evet Gani Müjde Twitterden bayramda bu kadar izlenmesi iyi oldu ve tüm gün totalde 3.siraya kadar yükseldi demis simdi baktım

leyla ile mecnun Reytinglerinin Az oldugunu nerden biliyorsn Trt Reytinglerini paylasmıyor :) bu konuda dikkatli olmalısın genis aile örnegin dogry ama leyla mecnunu işin içine katmamalısın