Tabi izliyorumSen izliyor musun bu diziyi yoksa yapımın olduğu için mi savunuyorsun acaba
Tabi izliyorumSen izliyor musun bu diziyi yoksa yapımın olduğu için mi savunuyorsun acaba
Sizin yapıma biraz çeki düzen vermen lazım benceTabi izliyorumKara Sevdayı izlemiyordum ama yine de kötuluyordumÖyle bizim yapım diye kol kanat gerecek halim yok
Sadece çakma sahne yazdık ama geneli spinoff
Şeytan gibi oğlanın aklına girme @eskiciBenim söylediklerime aynen deyince bir an doğru yolu buldun sandım
Gerçekleri görsün ve yapımcı olarak bitirsin artık şu diziyi
Bu hafta toteli alıyorGerçekleri görsün ve yapımcı olarak bitirsin artık şu diziyi
Söz'ün fragmanı da baya iyi kolay kolay totali kaptırmaz ayrıcaBu hafta toteli alıyor
Aaa evet aynı taktiği uygulamışsınızSöz'ün fragmanı da baya iyi kolay kolay totali kaptırmaz ayrıca
Sana mı soracadimSizin yapıma biraz çeki düzen vermen lazım bence
Beni etkisi altına alınacak olan insnalar gibi sanma
Aaa tabi seni yem etmem buna cnmSana mı soracadimSen kimsin? Sen kimsin? Sedaya bağlatma beni
Beni etkisi altına alınacak olan insnalar gibi sanmaAma beni bunun eline yem etmemen hoşuma gittiBen yokken seni Ayyapım ceo-yardimcisi olaraka atıyorum
Siz bizden çalmışsınızAaa evet aynı taktiği uygulamışsınız
Ben sadece tavsiye de bulunuyorum sanaSana mı soracadimSen kimsin? Sen kimsin? Sedaya bağlatma beni
Beni etkisi altına alınacak olan insnalar gibi sanmaAma beni bunun eline yem etmemen hoşuma gittiBen yokken seni Ayyapım ceo-yardimcisi olaraka atıyorum
@Forumdash Biliyormu Söz de bir oyuncusunu öldü gösterip fragmanda onlarında tabut verdiğini acaba kime özenti diyecekSiz bizden çalmışsınız
Ben sadece tavsiye de bulunuyorum sana
Öldü gösterildiğini nerden biliyoruz belki gerçekten ölecek@Forumdash Biliyormu Söz de bir oyuncusunu öldü gösterip fragmanda onlarında tabut verdiğini acaba kime özenti diyecek
O oğlan ölmez ekiptei yeri en sağlam kişilerdenÖldü gösterildiğini nerden biliyoruz belki gerçekten ölecekama sizinkinin ölmediği kesin
Ölmüş olabilir bu konuda yanıltma yapacaklarını sanmıyorumO oğlan ölmez ekiptei yeri en sağlam kişilerden
Yaparsalar Çukurun taktiğini çalmıslar diyecemÖlmüş olabilir bu konuda yanıltma yapacaklarını sanmıyorum
Söz daha önce çekiliyorYaparsalar Çukurun taktiğini çalmıslar diyecem
Çukur un Snepeak ta önceden çekiliyor bölüm sonunda veriyorlar siz hafta içi verdinizSöz daha önce çekiliyor
Bölüm çekmeden mi onu yayınlıyorlarÇukur un Snepeak ta önceden çekiliyor bölüm sonunda veriyorlar siz hafta içi verdiniz
Bölümler aynı anda verildi iki dizidede oğlanlar vurularak bitmiş ama Söz baktı Çukur tabuta koyuyor onlarda hemen tabut çıkarmışBölüm çekmeden mi onu yayınlıyorlar
Ne güzel uydurdun iki dk daBölümler aynı anda verildi iki dizidede oğlanlar vurularak bitmiş ama Söz baktı Çukur tabuta koyuyor onlarda hemen tabut çıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?