Biz size geri dönelim diye projemize casus yerleştirdinŞimdi Cem Davran'ın twitterina baktım da hep Kanal D'yi RT yapmış, alıntılamış, beğenmiş. Elim ayağım titriyor.
Altın Kelebek'te hükümete laf söylemişti alttan zaten baya alkış aldı.
Biz size geri dönelim diye projemize casus yerleştirdinŞimdi Cem Davran'ın twitterina baktım da hep Kanal D'yi RT yapmış, alıntılamış, beğenmiş. Elim ayağım titriyor.
Cidden artık bizle çalışın ya, bitsin bu küslük. Psikolojim bozuldu.Biz size geri dönelim diye projemize casus yerleştirdin
İnş cnm yaa umudumuz 2023Cidden artık bizle çalışın ya, bitsin bu küslük. Psikolojim bozuldu.
Ay Yapım'ın hesabına baktım bu sabah, tüm kanalları takip ediyor. D yok.
sanki kadroyu görünce meme görmüş @Çiğdem- gibi kunçun kunçun etmişsin gibiŞimdi Cem Davran'ın twitterina baktım da hep Kanal D'yi RT yapmış, alıntılamış, beğenmiş. Elim ayağım titriyor.
sanki kadroyu görünce meme görmüş @Çiğdem- gibi kunçun kunçun etmişsin gibi
İnş cnm yaa umudumuz 2023
Mafya-Aksiyon tarzı diziler Show ve Atv kadar hiçbir kanala yakışmıyor . Oyuncularda çok iyi aşk dizisi çıkmazsa izlerimCidden artık bizle çalışın ya, bitsin bu küslük. Psikolojim bozuldu.
Ay Yapım'ın hesabına baktım bu sabah, tüm kanalları takip ediyor. D yok.
Atv'de aşk dizisimi var En son Mahir ve Feride öpüşmüştü o da finaldeMafya-Aksiyon tarzı diziler Show ve Atv kadar hiçbir kanala yakışmıyor . Oyuncularda çok iyi aşk dizisi çıkmazsa izlerim
Bakalım güzel bir iş olacak ama konuyu @Yiğitt açmış bu oğlanın Şubat da başlayacak dediği dizilerden daha haber alınamıyorAtv'de aşk dizisimi var En son Mahir ve Feride öpüşmüştü o da finalde
Gene Fatih'e bi göndermeBakalım güzel bir iş olacak ama konuyu @Yiğitt açmış bu oğlanın Şubat da bailayacak dediği dizilerden daha haber alınamıyor
Fatih , Barış Falayın , Engin Akyüreğin, Elçin Sangu dizileri Vadi yanı Şubat da neye başlayacak dediyse dizilerin ocağı sönüyor @YiğittGene Fatih'e bi gönderme